1 НАРАЧАТЕЛ, 3 АГЕНДИ, 1 ИСПРАН МОЗОК (ФОТО)

1 НАРАЧАТЕЛ, 3 АГЕНДИ, 1 ИСПРАН МОЗОК (ФОТО)

Најпрвин пред 2 години беше: „Во д-р Фаучи веруваме“

После за да се турне Трамп поинтересно беше: „Животите на црнците се важни“ (Black Lives Mater)

И сега е украинското знаме во сино-жолто.

Па, не мора и на чело да си пишуваат дека се пропагатори на пропагандата, но тоа е…

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!