400 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ПРОГЛАСУВААТ МЕЃУНАРОДНА КРИЗНА СОСТОЈБА ПОРАДИ СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД BAKЦИНИТЕ ПРОТИВ KOBИД

400 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ПРОГЛАСУВААТ МЕЃУНАРОДНА КРИЗНА СОСТОЈБА ПОРАДИ СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД BAKЦИНИТЕ ПРОТИВ KOBИД

ПОВЕЌЕ од 400 лекари, научници и други здравствени професионалци од најмалку 34 земји прогласија меѓународна медицинска криза поради болести и смртни случаи поврзани со вaкцините за Кoвид-19.

Објавена на прес-конференција во сабота, 10 септември, нивната декларација вели:

„Во моментов сме сведоци на вишок смртност во оние земји каде што мнозинството од населението ги примило таканаречените „вaкцини за Кoвид-19“. До денес, оваа вишок смртност не е ниту доволно истражена, ниту проучена од националните и меѓународните здравствени институции.“

„Големиот број на ненадејни смртни случаи кај претходно здрави млади луѓе кои биле инокулирани со овие „вaкцини“ е особено загрижувачки, како и високата инциденца на спонтани абортуси и перинатални смртни случаи кои не се истражени. Официјално се пријавени голем број негативни несакани ефекти, вклучително хоспитализација, трајни инвалидитети и смртни случаи поврзани со таканаречените „вaкцини за Кoвид-19“. Регистрираниот број нема преседан во светската историја на вaкцинација“.

Декларацијата, поставува осум „итни“ барања, вклучително и итно прекинување на вaкцинациите и истрага за сите смртни случаи кај претходно здрави луѓе. Целиот текст може да го прочитате овде, а ако сте доктор, научник или друг здравствен работник, размислете и да се потпишете.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!