41% ОД НЕОДАМНЕШНИТЕ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД ИЛИ СО KOBИД-19 ВО САН ДИЕГО СЕ МЕЃУ ЛУЃЕТО КОИ СЕ БАРЕМ ТРОЈНО BAKЦИHИРАНИ - ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ

41% ОД НЕОДАМНЕШНИТЕ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД ИЛИ СО KOBИД-19 ВО САН ДИЕГО СЕ МЕЃУ ЛУЃЕТО КОИ СЕ БАРЕМ ТРОЈНО BAKЦИHИРАНИ – ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ

89,9% од луѓето во Сан Диего, Калифорнија, на 6 месеци возраст и постари се барем делумно вaкцинирани.

Речиси 79,4% се двојно вaкцинирани. И 58,5% од жителите на Сан Диего се тројно вaкцинирани.

За нивна несреќа, официјалниот извештај за округот Сан Диего покажува дека 41% од неодамнешните смртни случаи од КOВИД-19 се меѓу луѓето кои се најмалку тројно вaкцинирани. 26% од неодамнешните смртни случаи од КOВИД-19 се меѓу двојно вaкцинирани лица. И само 33% се меѓу луѓето што се со една доза вaкцина, невaкцинирани или имале непознат статус на вaкцинација. Чудно, ама не постои категорија на податоци за невaкцинирани луѓе.

Податоците се чини дека докажуваат дека поголемиот дел од неодамнешните смртни случаи од или со КOВИД-19 во Сан Диего се меѓу вaкцинираните луѓе – особено оние кои се со примен бустер од инјекција на мPHК вaкцините (на Фaјзер и Мoдерна).

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!