КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!

КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!

Овој текст ќе сподели неколку кратки моменти од пораките што претседателот Путин, руското Министерство за надворешни работи и амбасадорот Денис Алипов ги испратија во Индија…

Види повеќе КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!
КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

Само 15% од светското население живее во земји кои ги поддржаа санкциите против Русија. „Само мнозинството ја претставува меѓународната заедница“, нагласи портпаролот на кинеското Министерство…

Види повеќе КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)
РУСИТЕ ГО ЗАПЛЕНИЈА АМЕРИКАНСКОТО ОРУЖЈЕ ОД УКРАИНА И СЕГА СИ ГО ПРИКАЖУВААТ ПО ИЗЛОЖБИ (ФОТО)

РУСИТЕ ГО ЗАПЛЕНИЈА АМЕРИКАНСКОТО ОРУЖЈЕ ОД УКРАИНА И СЕГА СИ ГО ПРИКАЖУВААТ ПО ИЗЛОЖБИ (ФОТО)

На форумот Армија-2022 во Москва беше отворена изложба на оружје и опрема заробени за време на Специјалната воена операција во Украина. Меѓу експонатите може да…

Види повеќе РУСИТЕ ГО ЗАПЛЕНИЈА АМЕРИКАНСКОТО ОРУЖЈЕ ОД УКРАИНА И СЕГА СИ ГО ПРИКАЖУВААТ ПО ИЗЛОЖБИ (ФОТО)
НОВА ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА СТАПКАТА НА РЕИНФЕКЦИЈА СО KOBИД СЕ ЗГОЛЕМУВА СО БРОЈОТ НА ПРИМЕНИ BAKЦИНИ

НОВА ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА СТАПКАТА НА РЕИНФЕКЦИЈА СО KOBИД СЕ ЗГОЛЕМУВА СО БРОЈОТ НА ПРИМЕНИ BAKЦИНИ

Автор: THORSTEINN SIGLAUGSSON Дали некој сè уште се сеќава на возбудата на крајот на 2020 година кога вaкцините за KOBИД-19 конечно беа на повидок? Резултатите…

Види повеќе НОВА ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА СТАПКАТА НА РЕИНФЕКЦИЈА СО KOBИД СЕ ЗГОЛЕМУВА СО БРОЈОТ НА ПРИМЕНИ BAKЦИНИ
ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ И ДА ГИ ТУЖАТ

ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ, НО И ДА ГИ ТУЖАТ

Дали сте дете кое страда од родова дисфорија и ви требаат хемикалии за да го блокираат пубертетот? Па, според клиниката за родовиот идентитет Тависток во…

Види повеќе ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ, НО И ДА ГИ ТУЖАТ
НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ

НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ

Група за надзор поднесе тужба против администрацијата на Бајден за наводно одбивање да обезбеди информации за студии за ефикасноста на платнените маски за лице. Американска…

Види повеќе НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ
КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА - ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ

КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА – ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ

На 11 август, официјалната сириска новинска агенција објави дека воените сили на САД продолжиле да ја ограбуваат сириската нафта, користејќи 144 танкери за транспорт на…

Види повеќе КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА – ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ
ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ - ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

Олигархот и главниот инвеститор зад руската „вaкцина“ Спутник V беше хоспитализиран со синдром Гилијан-Баре, што е позната несакана реакција на вaкцините за Кoвид19. „Анатолиј Чубаис…

Види повеќе ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19
albert burla pozitiven

4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ

Извршниот директор на Фaјзер, Алберт Бурла, штотуку ја претстави најлошата реклама за неговиот производ. Позитивен е на корона по примената 4-та доза од вaкцината. Тој…

Види повеќе 4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ