БИОТЕРОРИЗАМ?! РУСКА СЕНАТОРКА ТВРДИ ДЕКА УКРАИНЦИТЕ ШИРЕЛЕ МОДИФИЦИРАН ВИД ТУБЕРКУЛОЗА ПРЕКУ ФАЛСИФИКУВАНИ БАНКНОТИ?!

БИОТЕРОРИЗАМ?! РУСКА СЕНАТОРКА ТВРДИ ДЕКА УКРАИНЦИТЕ ШИРЕЛЕ МОДИФИЦИРАН ВИД ТУБЕРКУЛОЗА ПРЕКУ ФАЛСИФИКУВАНИ БАНКНОТИ?!

Сенаторката во Советот на Федерацијата, Јарова, тврди дека во последните години на територијата на Украина е евидентиран многу опасен вид туберкулоза, таканаречениот „азиски тип“.

„Азиската“ туберкулоза е вид кој е некарактеристичен за неговата распространетост во областа.

Сенаторката наведува дека во 2020 година на територијата на едно од училиштата биле фрлени голем број фалсификувани банкноти и дека анализите покажале дека банкнотите биле заразени со „азискиот“ вирус на туберкулоза.

„Полициските службеници ќе ги спроведат сите потребни активности и истражувања за да се добијат нови докази за овој случај кој ги има сите знаци на биотероризам,“ рече Јарова.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!