БОМБА ОД АВСТРАЛИЈА: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ТВРДИ ДЕКА БОЛНИЦИТЕ СЕ ПРЕПОЛНИ ИСКЛУЧИВО СО BAKЦИНИPAHИ ЛИЦА СО НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ!

Вирално видео ни доаѓа од Австралија. Регистрирана медицинска сестра од Аделејд им се обраќа на медиумите на протест против задолжителната вакцинација и рестриктивните мерки. Податоците што ги изнесува од прва рака се фрапантни!

Според неа, болниците не се полни со невакцинирани пациенти заболени од ковид како што “мејнстрим” медиумите се обидуваат да не убедат преку целото време, туку се полни со токму вакцинирани пациенти кои имаат некакви несакани реакции од самата вакцина!

Болниците не се полни со кoвид пациенти! Болниците се полни со вaкцинирaни пациенти! Имам пријатели кои работат на интензивна нега. 30 од 38 пациенти се вакцинирани! ТОА Е ФАКТ!”

“Се извинувам, но со почит им порачувам на медиумите, ве молам започнете да ја известувате вистината и помогнете ни за да можеме и ние да ви помогнеме вам, затоа што и вие сте мета! СИТЕ СМЕ МЕТА!”

На ова ќе следи едно прашање од присутните медиумски екипи на протестот: “Како регистрирана медицинска сестра, дали сте сведоци на некакви оштетувања кај пациентите (од вакцините) и дали ги третирате овие лица во болниците?”

– “ДА! Сериозни несакани последици, сериозни нус-појави и овдека зборувам за лица во нивните дваесетти години! 20-годишници кои паѓаат мртви! НИШТО ЗА ТОА НЕ СЕ ИЗВЕСТУВА НА МЕДИУМИТЕ!”

“Миокардитисот е ретка состојба. Тоа е ретко срцево заболување. Одеднаш, секој трет 20-годишник има миокардитис! Знаете ли до што доведува тоа? До трансплантација на срце! А каде можете да дојдете до трансплантација на срце во Австралија кога ова е земја со најниска стапка на донори во светот?!

Преку видеото ќе можете и од прва рака да се уверите за вистинската состојба и “ловот на невакцинираните” во Австралија, преку излагањето на австралискиот политички активист за човекови права, Max Igan.

“Министерот за здравство Brad Hazzard вели дека оние кои ќе се боцкаат ќе имаат права, а оние кои нема да се боцкаат нема да имаат права. Тој отворено го вели тоа!”

“…Започнаа да ги нормализираат мозочните удари кај децата! “И децата добиваат удар!” Сè ова што гледаме, тие се обидуваат да го нормализираат.”

Погледнете го целото видео во продолжение:

Се соочуваме со досега НЕВИДЕНА ЦЕНЗУРА на просторот на Република Македонија, па токму поради тоа и поради можноста да бидете во тек со буквално СИТЕ НОВИ ИНФОРМАЦИИ, следете ја нашата ФАН СТРАНА НА ФЕЈСБУК и нашиот КАНАЛ на единствениот медиум на интернет просторот БЕЗ ЦЕНЗУРА, Телeграм:

https://t.me/kolovrtcom