britanska istraga

БРИТАНСКА ИСТРАГА ЗА BAKЦИНАТА – ВКЛУЧЕНА ПОЛИЦИЈАТА И МЕЃУНАРОДНИОТ КРИВИЧЕН СУД (МКС)

Метрополитен полиција кривичен број: 6029679/21. Број на предмет на Меѓународниот кривичен суд (Хаг): OTP ‐ CR ‐ 473/21.

Во тек е најголемата меѓународна криминална истрага во светот, во која се вклучени полицијата Хамерсмит, Метрополитен полицијата и Меѓународниот кривичен суд. Британската полиција ги прифати придружните информации и се согласи дека има доволно докази за да се продолжи под горенаведениот број на злосторства.

Случајот е поведен на 20 декември 2021 година од др. Сем Вајт, Филип Хајланд, Лоис Бејлис и пензионираниот полицаец Марк Секстон.

Барањата за понатамошна помош беа упатени до меѓународниот адвокат Роберт Ф. Кенеди Џуниор (внук на Џон Ф. Кенеди), д-р. Рајнер Фуелмих (германски корпоративен адвокат кој победи во спорот против Volkswagen и Audi), др. Мајкл Једон (поранешен потпретседател на Pfizer), плус безброј други доктори, професори, виролози, биолози, експерти за податоци и адвокати на национално и меѓународно ниво; некои од нив веќе стапиле во директен контакт со полицијата и биле потврдени од началникот Симпсон (помошник Кресајд Дик, началник на метрополитенската полиција).

Во претставките се наведуваат голем број сериозни кривични дела, вклучувајќи злоупотреба и недолично однесување на јавна функција; убиство од крајно невнимание; корпоративно убиство, убиство, заговор за извршување убиства, геноцид и злосторства против човештвото.

Доказ поднесен од Филип Хајланд и Сем Вајт против Регулаторната агенција за лекови и здравствени производи на Обединетото Кралство (MHRA) – Ја осудуваат и покажуваат дека не спровеле соодветна истрага за податоците за вакцините, испитувањата и студиите; и дека продолжиле да ги игнорираат смртта, повредите и повредите предизвикани од вакцините.

Марк Секстон вели:

„Ова сега е криминална истрага во живо. Бевме принудени да дејствуваме поради Владата на Обединетото Кралство, покрај тоа што бевме целосно свесни за катастрофалниот број на смртни случаи и повреди на возрасни и деца. Ова не е ништо друго освен геноцид; повторно, профитот над луѓето се чини дека е најважниот мотив. Во тек е намерна кампања за општа дезинформација. Многумина не ни сфаќаат дека вакцината против Ковид е сè уште експериментален производ. Ова е најдалекосежната криминална истрага досега преземена. Национален скандал што ги загрозува животите и постоењето на секој човек во ОК. Ако луѓето сакаат непобитни актуелни докази, предлагам да го погледнат ова во меѓувреме:

„НАУЧНО ДОКАЖАНО ДЕКА ВАКЦИНАТА ЗА КОВИД Е СМРТОНОСНА“

„Вакцини против КОВИД-19: научен доказ за смртност – Публикација објавена: 5 јануари 2022 година на https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal. Над илјада научни студии докажуваат дека вакцините против КОВИД-19 се опасни, а сите оние кои ја поддржуваат оваа агенда се обвинети за грубо недолично однесување во јавниот сервис. Продолжува на: https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/.

„Во годините што доаѓаат, ова ќе биде еквивалент на уште еден скандал со талидомид, но засега мора да дејствуваме на обединет фронт за да ја пренесеме вистината во јавноста и да го запреме несигурното воведување на оваа вакцина. Имаме неколку илјади докази кои ја дискредитираат безбедноста и ефикасноста на оваа вакцина, но сепак ги охрабруваме граѓаните да не контактираат за дополнително да го поткрепат нашето тврдење. Затоа апелираме до сите оние кои претрпеле смрт на некој близок по вакцината против Ковид и до сите оние кои биле повредени од неа, на пр. слепило, проблеми со срцето, згрутчување на крвта, мозочен удар, миокардитис итн.

„Би сакале да слушнеме и од оние на кои им се закануваат незаконски: „Нема убод, нема работа“.

Мора да дејствуваме сега. Ако имате информации кои ќе ви помогнат во полициската истрага, контактирајте со Лоис Бејлис од регионот на Јоркшир: loisbayliss@broadyorkshirelaw.co.uk.

covid criminal


Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!