de santis

КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС ЌЕ ПОНУДИ 5000 ДОЛАРИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СЕКОЈ ПОЛИЦАЕЦ КОЈ ЈА ИЗГУБИЛ РАБОТАТА ПОРАДИ НЕПРИФАЌАЊЕ НА ВАКЦИНАТА ВО ЦЕЛА АМЕРИКА

Државите под контрола на републиканците се повеќе се трудат да ги регрутираат службениците кои ја изгубиле работата поради неприфаќање на донесените одлуки кои се однесуваат…

Види повеќе КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС ЌЕ ПОНУДИ 5000 ДОЛАРИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СЕКОЈ ПОЛИЦАЕЦ КОЈ ЈА ИЗГУБИЛ РАБОТАТА ПОРАДИ НЕПРИФАЌАЊЕ НА ВАКЦИНАТА ВО ЦЕЛА АМЕРИКА
фудбалери срцев удар застој

БРОЈОТ НА СРЦЕВИ УДАРИ И ИЗНЕНАДНА СМРТ ПОМЕЃУ ФУДБАЛЕРИТЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ Е ЗГОЛЕМЕН ЗА НАД 6400%?!

Ви пренесуваме листа, и тоа од најпознатите “мејнстрим” медиуми, со 30 случаи на фудбалери, тренери и судии кои во последните четири месеци престанаа да играат,…

Види повеќе БРОЈОТ НА СРЦЕВИ УДАРИ И ИЗНЕНАДНА СМРТ ПОМЕЃУ ФУДБАЛЕРИТЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ Е ЗГОЛЕМЕН ЗА НАД 6400%?!
швајцарија берн протест

ШВАЈЦАРИЈА НА НОЗЕ ПРОТИВ К* ВИД СЕРТИФИКАТИТЕ! ДАЛИ БАНКАРИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ?! (ВИДЕО)

Една од најбогатите држави во Европа и во светот, Швајцарија, деновиве е разнишана од масовни протести на кои учествуваат десетици илјади луѓе. Последниот од нив…

Види повеќе ШВАЈЦАРИЈА НА НОЗЕ ПРОТИВ К* ВИД СЕРТИФИКАТИТЕ! ДАЛИ БАНКАРИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ?! (ВИДЕО)
суепрмаркет невакцинирани

СЛЕДИ ХАОС! ВО ГЕРМАНИЈА ИМ Е ЗАБРАНЕТ ПРИСТАПОТ НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ХРАНА

Во сојузната држава Хесен, Германија, отсега сите трговци на мало, вклучувајќи ги и супермаркетите, ќе можат сами да одлучуваат дали ќе го применуваат т.н. правило…

Види повеќе СЛЕДИ ХАОС! ВО ГЕРМАНИЈА ИМ Е ЗАБРАНЕТ ПРИСТАПОТ НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ХРАНА
австрија карантин

ОФИЦИЈАЛЕН ПОЧЕТОК НА ПРОГОНОТ! НАЈАВЕН КАРАНТИН САМО ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ!

Невакцинираните граѓани во Австрија би можеле да се соочат со нови рестриктивни мерки доколку бројот на позитивни случаи од вирусот ковид-19 продолжи да расте, изјави…

Види повеќе ОФИЦИЈАЛЕН ПОЧЕТОК НА ПРОГОНОТ! НАЈАВЕН КАРАНТИН САМО ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ!
moskva karantin

МОСКВА ЗАТВОРА СÈ НА ДВЕ НЕДЕЛИ! НИШТО НЕМА ДА РАБОТИ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА РУСИЈА ПОРАДИ КОВИД 19!

Ситуацијата во Русија поприлично се заострува, кога е во прашање ситуацијата со Ковид 19 вирусот. Начинот на борба мириса на тотална репресија, каква што не…

Види повеќе МОСКВА ЗАТВОРА СÈ НА ДВЕ НЕДЕЛИ! НИШТО НЕМА ДА РАБОТИ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА РУСИЈА ПОРАДИ КОВИД 19!

ПОЧЕТОК НА КРАЈОТ?! ПОЛИЦАЈКА СИ ДАВА ОТКАЗ ПОРАДИ “ПРОТЕСТ И ОДБИВАЊЕ ДА ЈА СПРОВЕДУВА КОВИД-ТИРАНИЈАТА”

Полицајка од Викторија, Австралија, со работен стаж од над 16 години, си даде отказ како протест против искористувањето на полицијата за спроведување на ковид-правилата, притоа…

Види повеќе ПОЧЕТОК НА КРАЈОТ?! ПОЛИЦАЈКА СИ ДАВА ОТКАЗ ПОРАДИ “ПРОТЕСТ И ОДБИВАЊЕ ДА ЈА СПРОВЕДУВА КОВИД-ТИРАНИЈАТА”
светски економски форум пасош

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПРЕТСТАВИ КОВИД ПАСОШ КОЈ КОРИСТИ МАРКЕРИ ЗА АНАЛИЗА НА КРВТА ЗА ОДРЕДУВАЊЕ НА СТАТУСОТ НА ВАКЦИНАЦИЈА

Ковид пасошот на Светскиот Економски Форум на Клаус Шваб ќе користи маркери за анализа на крвта и би можел да утврди дали лицето навистина ја…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПРЕТСТАВИ КОВИД ПАСОШ КОЈ КОРИСТИ МАРКЕРИ ЗА АНАЛИЗА НА КРВТА ЗА ОДРЕДУВАЊЕ НА СТАТУСОТ НА ВАКЦИНАЦИЈА
дејвид амес убиен рестрикции

БРИТАНСКИОТ ПРАТЕНИК КОЈ БЕШЕ УБИЕН ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА, ДЕЈВИД АМЕС, Е ЕДЕН ОД ПРВИТЕ КОИ ЈАВНО СЕ СПРОТИВСТАВИЈА НА КОВИД МЕРКИТЕ И ФАРМАЦЕВТСКИТЕ КОМПАНИИ

Пратеникот од Велика Британија, Дејвид Амес (69), бил нападнат и избоден неколку пати пред четири дена. За жал им подлегнал на повредите, додека напаѓачот, кој…

Види повеќе БРИТАНСКИОТ ПРАТЕНИК КОЈ БЕШЕ УБИЕН ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА, ДЕЈВИД АМЕС, Е ЕДЕН ОД ПРВИТЕ КОИ ЈАВНО СЕ СПРОТИВСТАВИЈА НА КОВИД МЕРКИТЕ И ФАРМАЦЕВТСКИТЕ КОМПАНИИ
судија татко

1984?! СУД НЕ МУ ДОЗВОЛУВА НА ТАТКОТО ДА ЈА ПОСЕТИ СВОЈАТА ЌЕРКА ЗАТОА ШТО НЕ Е ВАКЦИНИРАН

Судија во Њујорк го блокираше татковото право да ја види својата тригодишна ќерка ако не се согласи да прими вакцина за ковид-19. На почетокот на…

Види повеќе 1984?! СУД НЕ МУ ДОЗВОЛУВА НА ТАТКОТО ДА ЈА ПОСЕТИ СВОЈАТА ЌЕРКА ЗАТОА ШТО НЕ Е ВАКЦИНИРАН