BAKЦИНИPAH?! НОВА ТРАГЕДИЈА ВО САД - ПРОСЛАВЕНИОТ БЕК НА ДАЛАС ПОЧИНАЛ „ИЗНЕНАДНО“

BAKЦИНИPAH?! НОВА ТРАГЕДИЈА ВО САД – ПРОСЛАВЕНИОТ БЕК НА ДАЛАС ПОЧИНАЛ „ИЗНЕНАДНО“

Само неколку дена по смртта на младиот Џеф Гледни, нова трагедија го снајде спортот во Соединетите Држави. Како што наведуваат медиумите, поранешниот бек на Далас…

Види повеќе BAKЦИНИPAH?! НОВА ТРАГЕДИЈА ВО САД – ПРОСЛАВЕНИОТ БЕК НА ДАЛАС ПОЧИНАЛ „ИЗНЕНАДНО“