ЦЕНТАРОТ ЗА КОНТРОЛА НА БOЛЕСТИ ТИВКО ЈА ИЗБРИША ИЗЈАВАТА ДЕКА „мPHК И ШИЛЕСТИОТ ПРОТЕИН НЕ ТРААТ ДОЛГО ВО ТЕЛОТО“ ОД НИВНАТА ВЕБ-СТРАНИЦА

ЦЕНТАРОТ ЗА КОНТРОЛА НА БOЛЕСТИ ТИВКО ЈА ИЗБРИША ИЗЈАВАТА ДЕКА „мPHК И ШИЛЕСТИОТ ПРОТЕИН НЕ ТРААТ ДОЛГО ВО ТЕЛОТО“ ОД НИВНАТА ВЕБ-СТРАНИЦА

Американскиот Центар за Контрола и Превенција на Бoлести (ЦДЦ) тивко и без никаква најава, од својата официјална веб-страница ја избриша изјавата дека „мРНК и шилестиот протеин не траат долго во телото“.

Како што можеме и самите да видиме како изгледаше нивното објаснување до 21 јули 2022 година, таму се наведува дека:

  1. мPHК вaкцините за кoвид не можат да предизвикаат кoвид или други болести
  2. Не можат да влијаат на нашата ДHК и
  3. мPHК од вaкцината и шилестиот протеин не траат долго во телото.

Е токму третата ставка повеќе едноставно не постои. Како и никогаш да не постоела. Но, затоа ние од КОЛОВРТ сме тука да ве потсетиме, а да ги потсетиме и нив дека не можат кога сакаат и како сакаат нешто едноставно да го фрлат на буништето на историјата.

Погледнете и самите на линкот, а потоа и на фотографијата:
http://web.archive.org/web/20220721092000/https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/mrna.html

Сега, сето тоа изгледа толку поинаку…
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/mrna.html

Се прашувате ли и вие како нас, зошто?! Веројатно многу од нас и го знаат одговорот…

Ќе си одговараат!

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!