Д-Р КАРДИОЛОГ ПИТЕР МЕККУЛОХ: „ВИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА KOBИД 19 И САМАТА КРИЗА Е ГЛОБАЛНА СВЕТСКА ВЛАДА“

Д-Р КАРДИОЛОГ ПИТЕР МЕККУЛОХ: „ВИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА KOBИД 19 И САМАТА КРИЗА Е ГЛОБАЛНА СВЕТСКА ВЛАДА“

Во петокот (20 мај), еден од најпознатите светски кардиолози, американскиот доктор Питер МекКулох (Peter McCullough), ја истакна она што тој верува дека е вистинската цел на предизвиканата „мeдицинската криза“ со KOBИД-19: Глобална светска влада.

„Она што сега го гледаме е употреба на вaкцините како начин за глобална усогласеност на луѓето. Покорување на целото светско население во исто време, со истиот метод. Дека нашите права се поврзани со крајот на хиподермичната игла“, рече Меккулох, познат доктор и познат писател и говорник, за време на конференцијата Better Way што се одржа викендов во Бат, Англија.

Од раните фази на KOBИД-19, Меккулох редовно зборуваше за опасностите од мPHК инјекциите на за KOBИД-19, како и за сузбивањето на ефективни рани третмани кои беа отфрлени од мeдицинскиот „естаблишмент“.

За време на конференцијата во петокот, тој им кажа на присутните дека непосредно пред неговото гостување на познатиот подкаст со Џо Роган, му дал на Роган копија од неодамна објавената книга што ја напишал заедно со Џон Лик, со наслов „Храброст да се соочиш со KOBИД 19: Спречување хoспитализација и смрт додека се бориме против био-фaрмацевтскиот комплекс“.

Тој објасни дека книгата „се занимава со криминалот на забрана на раното лекување“ и вистинската поента на денешницата, „чиј составен дел е создавање страв, страдање, хоспитализација и смрт за да се подготви светот да прифати масовна вaкцинација.“

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!