студија бремени жени

ДА СЕ НАЕЖИШ! РАЗОТКРИЕНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФAJЗEP ОТКРИВААТ ДЕКА СИТЕ БPEМЕHИ ЖЕНИ КОИ БИЛЕ ДЕЛ ОД КЛИHИЧКИTE ИСПИТУВАЊА ЗА BAKЦИHATA ДОЖИВЕАЛЕ СПОHТАН АБОPTУC!

Уште на крајот на минатата година пишувавме како на Агенцијата за Храна и Лекови (ФДА) и беа потребни само 108 дена за одобрување на вaкцината на Фaјзер, но побара неверојатни 55 години (да, години!) за да ја открие целокупната документација за јавноста.

Сепак, записите во меѓувреме почнаа да се објавуваат, а еден од првите извештаи кој беше предаден од Фaјзер се нарекува “Кумулативна анализа на извештајот за штетни последици по одобрувањето”.

Документот можете да го погледнете овде.

Ако ја погледнеме табелата со број 6 од Фајзеровиот извештај, под име “Информации кои недостасуваат”, ќе увидиме дека првата тема која се обработува е “Примената за време на бременоста и доењето” и ја вклучува следната ставка:

“Резултатите од бременоста за 270 жени се следниве – 23 спонтани абортуси, 5 исходи на чекање, прерано раѓање со неонатална смрт, спонтан абортус со интраутерна смрт, спонтан абортус со неонатална смрт и нормален исход (сите по 1 случај). За 238 бремености не е наведен никаков исход!”

Значи, немаме поим што се случило со останатите 238 бремени, вaкцинирани жени, едноставно не се вклучени во извештајот. Она што сигурно знаеме е дека од 27 пријавени бремености, постојат 28 мртви бебиња! Се чини дека една од мајките очекувала близнаци.

Ова ја покажува страшната вистина од која ќе ви застане крвта во телото – 100% од неродените бебиња за кои Фaјзер има сигурни податоци УМРЕЛЕ (ако не ги сметаме оние 5 за кои е наведено дека “исходот е на чекање)”

Статија објавена во познатото списание LifeSiteNews, ги покажува лажните игри со бројките во веста “Сигурност и ефикасност на вaкцината ВNT162b2 мРНК Кoвид19”, објавена во New England Journal of Medicine на 31 ноември 2020, каде се докажани обиди за се прикрие фактот дека вaкцината на Фaјзер довела до 82% спонтани абортуси во првото тромесечје од бременоста.

Целосното резиме околу разоткривањето на лагите во оваа статија, можете да го погледнете овде.

УБИВААТ БЕБИЊА, ШТО МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ?

Д-р Марк Троци (Mark Trоzzi), кој е еден од водечките во разоткривањето на лажните вести од страна на Фaјзер и нивните вaкцини за кoвид 19 е дециден:

“Овие вакцини се злонамерни, точка. Помогнете ни да ја испратиме Декларација за прекинување и стопирање на вакцинацијата до сите влади, клиники, болници, медицински регулаторни тела, доктори, медицински сестри, политичари, или било кој, кој на било каков начин е вклучен во произведувањето, дистрибуцијата, промоцијата или примената на овие инјекции.

Пораката до сите кои се вклучени во оваа кампања за вaкцинација е – ‘Застанете Сега. Ова е злосторство. Ќе бидете казнети и граѓанско одговорни. Духот излезе од ламбата. Правдата доаѓа!'”

Изјавата на д-р Троци можете да ја погледнете овде.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!