doktorite priznaa

ДОКТОРИТЕ ПРИЗНАА: „ЧЕТВРТИОТ БРАН Е БРАН НА BAKЦИНИРАНИТЕ, А BAKЦИНАЦИЈАТА НЕ УСПЕА“

ДОКТОРИТЕ ПРИЗНАВААТ… Многу работи мора да се случат за докторите да излезат и да се пожалат на улиците. Но, дури и тоа деновиве се случи и во Виена. Група австриски доктори, кои секојдневно ги има се повеќе, организираа отворена прес-конференција во Виена, бидејќи, како што наведоа, се повеќе од нив повеќе не сакаат да молчат.

„Ова е најголемиот медицински скандал на сите времиња“, изјави проф. Д-р Андреас Сонихсен, специјалист по интерна и општа медицина. Тој го критикуваше недостатокот на база на податоци за задолжителна вакцинација.

„Вакцинирањето не успеа“, рече Сонихсен, додавајќи дека веќе низ светот отворено се признава она што сè уште се замолчува во Австрија: „Четвртиот бран е бранот на вакцинирани. Најмногу од вакцинираните се во болниците и одделенијата за интензивна нега. Имено, тие биле вакцинирани пред повеќе од шест месеци и често се споменуваат во извештаите како невакцинирани“.

doktori
„Вакцинирањето не успеа“, рече Сонихсен.

Како што изјави австриската новинска агенција АПА, на прес-конференцијата се слушна дека вакцинирањето во два наврати (со две дози) е практично неуспешно, а сега се нуди како неопходна трета доза.

Потписниците на писмото се незадоволни што се жигосувани и им се заканува отказ, големи казни и одземање лиценци на секој оној со спротивставено мислење. Според нив, претседателот на Лекарската комора „се стави во служба на политиката и отпуштањето на своите колеги“.

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrtcom/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!