ДУГИН: ОВА НЕ Е ВОЈНА ПРОТИВ УКРАИНА ТУКУ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ РЕСЕТ КОЈ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГО УНИШТИ ЧОВЕШТВОТО ПРЕТВОРАЈЌИ ГО ВО РОБОТИ И МУТАНТИ!

ДУГИН: ОВА НЕ Е ВОЈНА ПРОТИВ УКРАИНА ТУКУ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ РЕСЕТ КОЈ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГО УНИШТИ ЧОВЕШТВОТО ПРЕТВОРАЈЌИ ГО ВО РОБОТИ И МУТАНТИ!

Светскиот економски форум во Давос објави дека ги прекинува сите односи со руската влада и Путин поради нападот на Украина.

Тоа е одлична вест. Русија конечно може да се ослободи од глобализмот и фанатиците на големото ресетирање, перверзната глобална олигархска елита на Шваб и неговите соработници.

Сега на сите им е јасно дека Москва е главен град на Големото будење во светски размери. Ова не е регионален конфликт, меѓу Русите и Украинците, ова е почеток на ослободување на човештвото од либералната диктатаура на глобалните монополи.

Украина е само локален центар на овие елити основани во земјата на источните Словени против нивна волја и потполно незнаење.

Нацистичката либерална пропаганда го претвори населението во зомби. Вистинската војна не е против Украина туку против Светскиот економски форум и неговите пеколни планови да го уништи човештвото со легализирање на сите видови перверзии, гревови и злосторства и на крајот преворајќи ги луѓето во роботи и мутанти и пренесување на моќта на вештачката интелигенција.

Имаме работа со самиот ѓавол…

Големото будење против големото ресетирање на Александар Дугин е отворена објава на војна против двојните болести и либерализмот на западната модерност. Дугин ги повикува жителите на Хартленд немилосрдно да ги нападнат на сите фронтови глобалните елити кои се обидуваат да ги наметнат своите перверзии и античовечки идеали со искоренување на долгогодишните традиции на сите народи во светот.

На дементниот узурпатор Бајден и на неговите ропски демократски соработници им се спротивставуваа Трамповците кои ја претставуваат нормалната Америка, сакаат да го зачуваат својот одамна поставен начин на живот.

Така е поставена сцената во премсетка на навистина апокалиптични размери, спротивставувајќи ги силите на праведниот грев, оние кои сакаат да ги зачуваат традициите и вистинското богатство на човечката реалност, против Антихристот и неговите потчинети од Сорос на подмолната дегенерација на злото, кои сакаат да ги избришат сите врски и заедници – до самата човечка раса.

АВТОР: Александар Дугин, руски филозоф.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!