рим собир

ЕДНОСТАВНО ДА СЕ НАЕЖИТЕ: БЕЗВРЕМЕНСКИТЕ СЦЕНИ ОД ПРОТЕСТОТ ВО РИМ НИ ЈА ВРАЌААТ ДОВЕРБАТА ВО ХУМАНОСТА И ЧОВЕШТВОТО!!!

Вчерашниот ден изобилуваше со масовни протести ширум Европа и ширум светот, во текот на вчерашниот ден слободниот народ застана рамо до рамо против тиранијата на владејачките авторитети и спроведувањето на нивната супер-сурова глобалистичка агенда.

Ваквите настани можеби нема, барем засега, премногу да сменат, но овие настани се тука за кога следниот пат ќе помислите дека сте оставени самите против целиот свет, да ве потсетат дека не сте сами, туку вие сте по цел свет!

Илјадници. Милиони. Рамо до рамо и победнички против новиот фашизам.

Сцените во Рим се нешто посебно, нешто ретко убаво во овие 2 изминати години на ширење хистерија и терор врз сите нас.

Овие сцени се доказ дека не им успеа!

Секој дополнителен коментар е тотално беспотребен…

Се соочуваме со досега НЕВИДЕНА ЦЕНЗУРА на просторот на Република Македонија, па токму поради тоа и поради можноста да бидете во тек со буквално СИТЕ НОВИ ИНФОРМАЦИИ, следете ја нашата ФАН СТРАНА НА ФЕЈСБУК и нашиот КАНАЛ на единствениот медиум на интернет просторот БЕЗ ЦЕНЗУРА, Телeграм:

https://t.me/kolovrtcom