(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЗНАМЕТО НА СССР СЕ ВЕЕ НАД АЗОВСТАЛ ВО МАРИУПОЛ!

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЗНАМЕТО НА СССР СЕ ВЕЕ НАД АЗОВСТАЛ ВО МАРИУПОЛ!

Знамето на СССР се вее над Азовстал.

Знамето го подигна резервниот полковник, ветеран на специјалните служби на Руската Федерација, директен учесник во преговорите и процесот на повлекување на воените заробеници, Валентин Крижановски.

Погледнете ги призорите кои неодоливо потсетуваат на подигнувањето на советското знаме над германскиот Рајхстаг во Берлин во 1945 година на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!