„ПОВЕЌЕ BAKЦИHИPAHИ ДЕЦА СЕ ЗАРАЗУВААТ СО KOBИД, ОТКОЛКУ HEBAKЦИНИPAHИ!“- ЕМИНЕНТЕН ПАТОЛОГ ЗА ОФИЦИЈАЛНИТЕ ИСПИТУВАЊА НА BAKЦИHATA НА ФAJЗEP КАЈ ДЕЦА ОД 6 МЕСЕЦИ ДО 4 ГОДИНИ

„ПОВЕЌЕ BAKЦИHИPAHИ ДЕЦА СЕ ЗАРАЗУВААТ СО KOBИД, ОТКОЛКУ HEBAKЦИНИPAHИ!“- ЕМИНЕНТЕН ПАТОЛОГ ЗА ОФИЦИЈАЛНИТЕ ИСПИТУВАЊА НА BAKЦИHATA НА ФAJЗEP КАЈ ДЕЦА ОД 6 МЕСЕЦИ ДО 4 ГОДИНИ

Д-р Клер Крег (Clare Craig), дијагностичар и патолог, во своето кратко, но шокантно видео-обраќање изнесе низа официјални податоци од клиничките испитувања на вaкцината за кoвид 19 од Фaјзер за деца од 6 месеци до 4 години:

  • Шокирана сум од податоците;
  • Испитувањето треба да се смета за неважечко и да биде поништено;
  • 97% од податоците се отфрлени за да се покаже лажна слика за ефикасноста на вaкцината;
  • Повеќе вaкцинирани деца се заразиле со кoвид отколку невaкцинирани…

Треба ли да потсетиме дека овие ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ се кријат?!

Погледнете го нејзиното целосно обраќање на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!