(ФОТО) ФАТЕНИ ЖИВИ! ПЛАТЕНАТА KOBИД ПРОПАГАНДА НА ТВИТЕР ИНФЛУЕНСЕРИТЕ!

(ФОТО) ФАТЕНИ ЖИВИ! ПЛАТЕНАТА KOBИД ПРОПАГАНДА НА ТВИТЕР ИНФЛУЕНСЕРИТЕ!

Истата објава не до збор, туку до буква. Овојпат овие ПЛАТЕНИЦИ во буквална смисла на зборот се фатени живи!

Прашањето не е кои и колку ги плаќаат, тоа е ирелевантно, прашањето е дали некогаш самите се запрашале каде ќе им оди душата (доколку воопшто ја имаат)?!!

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!