(ФОТОГАЛЕРИЈА) САТАНИЗАМ НА НАТО ЛИДЕРИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА САМИТОТ ВО МАДРИД?!?

(ФОТОГАЛЕРИЈА) САТАНИЗАМ НА НАТО ЛИДЕРИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА САМИТОТ ВО МАДРИД?!?

Веројатно одговорот е дека се работи за уметнички перформанс, но овие морничави слики од мртви и обезглавени бебиња, костурски глави, Христос со гас маска, како и приказ на демонски битија зад очигледно задоволните Емануел Макрон, Џастин Трудо и Борис Џонсон, покажуваат нешто сосема поинакво…

Секако, за ова не извести никој од главните медиуми, а ниту некој од овие светски лидери си дозволи да објасни што всушност претставувале и каква порака се сакало да се прати со овие монструозни „дела на умтеноста“.

Сатанизам или нешто друго, проценете само од следните фотографии сликани пред само неколку дена на НАТО самитот во Мадрид:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!