(ХИТ ВИДЕО) АМЕРИКАНЦИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ НАЈДАТ РУСИЈА И УКРАИНА НА КАРТА

(ХИТ ВИДЕО) АМЕРИКАНЦИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ НАЈДАТ РУСИЈА И УКРАИНА НА КАРТА

Поради нивото на интелигенција присутно на следното видео, можеби требаше да додадеме и „ВОЗНЕМИРУВАЧКО“ во насловот…

Еден тип дури и бара Американците да пратат бродови преку Канада и да ја решат војната…

Уживајте:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!