германски пратеник го поддржува путин бундестаг

КОГА ГЕРМАНСКИ ПРАТЕНИК ГО ПОДДРЖУВА ПУТИН СРЕДЕ ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ (ВИДЕО)

Замислете, кога нашиот т.н. министер за надворешни работи повикува да не се точи гориво на руските бензински станици во државава, сѐ уште постојат западноевропски политичари кои не ги поддржуваат санкциите кон Русија во овој момент. И тоа во Германија. И тоа јавно говорат среде германскиот парламент.

„Русија отсекогаш била европски настроена, а сега ја оттргнавте на страната на Кина. И не смеете да кажете дека никој не ве предупредил.

Русите уште пред 15 години ве предупредија, Владимир Путин тогаш одржа говор на истото ова место во германскиот Бундестаг, а вие сите му аплаудиравте! Тогаш во 2007 година им предложи на сите заеднички план за безбедност во Европа, но вие рековте НЕ!

Уште пред еден месец на ова ве предупреди еден германски генерал, а вие го отпуштивте поради тоа.

Ги игнориравте сите можни предупредувања и резултат на тоа е војна во Европа, а вие сте еднакво виновни за истата.“

Погледнете го неговото обраќање во оригинал на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!