КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

Само 15% од светското население живее во земји кои ги поддржаа санкциите против Русија.

„Само мнозинството ја претставува меѓународната заедница“, нагласи портпаролот на кинеското Министерство за надворешни работи.

Изгледа за Западот постои некоја друга дефиниција, па тие сѐ уште инсистираат дека целиот свет (замислете, и нашата Влада на чело со Славјанка) застанал на страната против Русија...

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!