КОИ ЛИ СЕ ТИЕ 8% ?!

КОИ ЛИ СЕ ТИЕ 8% ?!

Само 8 отсто од граѓаните веруваат во македонското судство. Податокот од истражување на Евротинк, вчера на судиите им го кажа американската амбасадорка, Кејт Мери Брнс.

Претседателите на судските органи тврдат дека проблемот е недостатокот од судии и мал буџет.

Уште повеќе пари од Западот за судството и медиумите, а довербата паѓа ли паѓа… Искрено се прашуваме, кои се тие 8% кои му веруваат на македонското судство и каде тие живеат?!

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!