КОНЕЧНО! ОД ДЕНЕС МАСКИТЕ ЗА ОСНОВНЦИТЕ НЕ СЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНИ

КОНЕЧНО! ОД ДЕНЕС МАСКИТЕ ЗА ОСНОВЦИТЕ НЕ СЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНИ

Целата ова пандемија беше сценарио, во кое глобалистите сакаа да покажат дека можат да ги контролираат сите. Доста од нас беа свесни дека маските воопшто не штитат од вирусот, а можат да бидат и штетни врз здравјето на оние кои ги носат подолго време. За жал многу беа ретки лицата кои се спротиставуваа на оваа мерка. Од денес конечно децата ќе можат да дишат слободно и да уживаат во нивните игри без маски!

Владата ја усвои препораката на Комисијата за заразни болести, која потоа беше одобрена и од Главниот крзен штаб, со која маските во училиштата за децата од прво до деветто одделение не се задолжителни.

Комисијата за заразни болести уште пред две недели предложи учениците во основните училишта да посетуваат настава без маски, освен ако ученикот по сопствена волја не бара да носи заштитна маска. За наставниците и останатите вработени во училиштата останува препораката за носење маски.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!