купи маици

Сакате брилијантно да завршите ТРИ работи во ОДЕДНАШ?

1. Да му покажете на светот дека се противите на новиот фашизам;

2. Да изгледате баш убаво;

3. Симболично да му помогнете на оној кој потроши месеци и месеци од својот живот, борејќи се за слободата и вистината без никакви бенефиции.

Сега, можете да ги направите сиве овие работи со еден единствен чекор – КУПУВАЊЕ на еден од производите на нашата веб-страна, односно купување на една од шесте достапни МАИЦИ во овој момент!

МАИЦА

КОЛОВРТ

Духот на македонските претци

МАИЦА

АЛЕКСАНДАР

Аце во време на “Корона”…

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

   
МАИЦА

QR КОД

Остани човек!!! Бори се!!!

МАИЦА

НЕВАКЦИНИРАН

Една жолта трака и за мене…

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

   
МАИЦА

И ЈАС СУМ ЦРНА ОВЦА

Ковид Сертификат?! Па, не баш…

МАИЦА

РЕВОЛУЦИЈА

Време е за отпор! V for Vendetta!

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

ЦЕНА: 470 ден

ВЕЛИЧИНА: S, M, L, XL, XXL

За нарачка контактирајте нѐ на:

Доставата се врши во рок од 3-5 работни дена.