amerikanska kompanija vovede sankcii za ruskite deca

ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА КОЈА ПРОИЗВЕДУВА БАРБИКИ ВОВЕДЕ САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ДЕЦА

Нема ден да не наидеме на неверојатните, во најмала рака, санкции на Западот кон Русија.

Од забраната за натпреварување на руски мачки на меѓународни изложби до забраната за употреба на буквите Z и V низ ЕУ, антируската хистерија зема замав и сега странските корпорации решија да ги казнат руските деца.

Имено, како што дознава редакцијата, американската мултинационална компанија, која пред се се занимава со производство на играчки како Barbie, Scrabble и Monster High, одлучила да воведе санкции за малите Руси поради руската воена операција во Украина.

Да, добро прочитавте, Американците воведоа санкции за руските деца. Што е следно?

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!