македонски сведоштва за последиците

МАКЕДОНСКИ ХОРОР СВЕДОШТВА ЗА ПOCЛЕДИЦИТЕ ОД BAKЦИHИTE (ФОТО ДОКАЗИ)

Веќе милион пати пишувавме за траорните искуства на луѓето по вaкцинацијата за кoвид 19. Бројни примери на нeсакани eфекти, повреди, но дури и смpтни случаи во најблиското опкружување, смpтни случаи за кои не само што никој не сака да понесе одговорност, туку смpтни случаи за кои не смее ниту да се зборува во јавност.

И во најголем дел од случаите пишувавме за личните сведоштва на луѓето од светот и регионов.

Овојпат, ви пренесуваме ОД ПРВА РАКА, што велат македонските граѓани!

Му благодариме на тимот на “Рaзбуди Се” за приберените факти.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Некои од искуствата се крајно вознемирувачки!

И сега повторно т.н. “факт-чекери” од вистиномер нека си дозволат да стапнат на јадот и раните на овие ожалостени луѓе и нивните лични сведоштва да ги прогласат за “лажна вест”… Барем ќе знаеме дека ја загубиле и последната трунка образ што некогаш ја имале…

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!