НАОМИ ВОЛФ - „ВЕЌЕ НЕ СЕ РАБОТИ ЗА ЛЕВИЦАТА ПРОТИВ ДЕСНИЦАТА, ТУКУ ЗА ДЕМОНСКИТЕ ОЛИГАРСИ КОИ САКААТ ДА НЕ ПОРОБАТ!“

НАОМИ ВОЛФ – „ВЕЌЕ НЕ СЕ РАБОТИ ЗА ЛЕВИЦАТА ПРОТИВ ДЕСНИЦАТА, ТУКУ ЗА ДЕМОНСКИТЕ ОЛИГАРСИ КОИ САКААТ ДА НЕ ПОРОБАТ!“

Наоми Волф е американска феминистка, претставник на т.н. трет феминистички бран, како и советник на претседателските кампањи на Бил Клинтон и Ал Гор. Исто така, Волф е и поранешен новинар во познатите The Guardian, The Huffington Post и многу други. По нејзиното спротивставување на ковид заклучувањата и критизирањето на вакцините за ковид 19, таа паѓа во немилост на нејзините поранешни поддржувачи, а речиси сите нејзини профили на социјалните мрежи се суспендирани.

Сега, активно се бори против светската глобалистичка агенда и елитата, односно олигархијата на власт во речиси сите светски држави.

Во едно од нејзините неодамнешни видео-интервјуа, таа ќе го изјави следното:

„Искрено во овој момент, овие луѓе се толку зли и нивниот напад врз човештвото и на Западот е толку сеопфатен – добро, само ќе кажам во што верувам – Јас сум и тоа како критички мислител и не се обидувам да се фалам, но тоа само она како функционирам. Го гледав овој напад врз нас во последните 2 години од секое ниво и тој е толку глобален по размер, толку е добро координиран, е толку демонски во својата имагинација и толку сеопфатен. Исто така, цел живот студирав политика и историја; во ниедна друга – НИТУ друга околност – дури ни издигнувањето на нацистичка Германија, не сум видела толку натприродна количина на координација. Обично луѓето се караат, има раздор, има внатрешни групации и надворешни групации, луѓето се предаваат едни со други; тоа е човечка природа. Ништо такво не се случи изминативе 2 години!

Не можам да го разберам ова без повикување на нечовечка, нематеријална реалност. Со други зборови, јас всушност мислам дека ова е сатанистички напад врз човештвото. И јас не сум, знаете, паранормална личност. Никогаш не зборувам за вакви работи јавно, но мислам дека треба да се соочиме со тоа. Ова се мета-човечки сили, против кои мислам дека сме ние спротивставени.

И тоа не се нужно само лоши вести. Парадоксално, кога видов, заклучив дека ова е мета-човечко ниво на зло со натприродно-ефикасни сетови на вештини, ме наведе да верувам во Бог буквално повеќе од кога и да е, бидејќи тие треба да таргетираат нешто, нели? Но, јас не некого да преобратам, не барам од луѓето да веруваат или да го видат она што го гледам, но не можам да го разберам ова глобално. . . дека софистицираноста, вештината и сложеноста на ова се припишуваат на само човечка политика – дури и лоша политика, дури и лоши луѓе. Нема смисла. Има смисла само на метафизичко ниво што сè уште не го разбираме.

Па, претпоставувам дека она што се обидувам да го кажам е дека доколку тоа е навистина случај, навистина мислам дека немаме надеж (само ние сами), но мислам дека ако има некоја метафизика вклучена, можеби имаме надеж со молитва или покајание, или знаете, јас буквално го читам Стариот завет овие денови како што треба да правиме – велам, кажете ми, пророци, не знам; ова е премногу ужасно. Тоа може да биде како кнежевства и моќи кои не ги разбираме. Така, другите култури, други цивилизации во минатото го исчистија својот чин барем во западниот наратив, што им помогна да ги одвратат нивните најлоши непријатели, нивните најлоши исходи. Тоа е мојата најдобра понуда за оваа заедница. Тоа е сѐ што имам. Ова е навистина лошо. . . Не станува збор за левицата наспроти десницата, туку за нас против нив – овие демонски олигарси кои сакаат да нè поробат,“ ќе заврши Волф.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!