НИВО ГЕРИЈАТРИЈА: БАЈДЕН И ЛИВЧЕТО СО УПАТСТВО ДЕКА ТРЕБА „ДА КАЖЕ ЗДРАВО И ДА СЕДНЕ НА СВОЕТО СЕДИШТЕ“

НИВО ГЕРИЈАТРИЈА: БАЈДЕН И ЛИВЧЕТО СО УПАТСТВО ДЕКА ТРЕБА „ДА КАЖЕ ЗДРАВО И ДА СЕДНЕ НА СВОЕТО СЕДИШТЕ“ (ФОТО)

Новинарите фотографираа едно од упатствата дадени на Џо Бајден пред да биде пуштен да зборува пред народот.

За жал, тука не беа испишани тајни на државната администрација.

Асистентите имаа повеќе прости задачи: да се уверат дека Џо не го поздравува воздухот, да запомни каде се наоѓа, да каже „здраво“ и да седне на својата столица (можеби и џабе).

Тоа дека се вика Џо Бајден и дека е претседател на САД овојпат не беше запишано на ливчето.

Ако мислите дека текстов е само обична шега со американскиот претседател, само погледнете ја следната оригинална фотографија:

И ако и понатаму мислите дека оние кои ги влечат конците за светските случувања, или популарно наречената „длабока држава“, немаат одлична смисла за хумор со поставувањето на 80 годишен човек кој очигледно боледува од напредна фаза на деменција на позицијата претседател на најмоќната држава на планетата, проблемот тогаш навистина не е во нив… Во вас самите е…

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!