НОВИ СНИМКИ ОД КИНА ПОКАЖУВААТ ДЕКА ЗАКЛУЧЕНИТЕ ЖИТЕЛИ НА ШАНГАЈ БУКВАЛНО ВРИШТАТ ОД СВОИТЕ СТАНОВИ! НЕМААТ ДОВОЛНО ХРАНА, А ДОСТАВАТА НЕ РАБОТИ (ВИДЕО)

НОВИ СНИМКИ ОД КИНА ПОКАЖУВААТ ДЕКА ЗАКЛУЧЕНИТЕ ЖИТЕЛИ НА ШАНГАЈ БУКВАЛНО ВРИШТАТ ОД СВОИТЕ СТАНОВИ! НЕМААТ ДОВОЛНО ХРАНА, А ДОСТАВАТА НЕ РАБОТИ (ВИДЕО)

Во последните 72 часа на социјалните мрежи се појавија голем број видеа кои укажуваат на бруталноста на кинескиот комунистички метод за борба против KОBИД 19, познат како НУЛА KOBИД.

На снимките се гледа како здравствените работници убиваат домашни миленици чии сопственици биле однесени во ковид логорите, мачки во вреќи кои чекаат да умрат се само една од сцените од улиците на Шангај.

За тоа време сите оние борци за човекови права и права на животните молчат со наведнати глави, како и медиумите во Македонија кои не смеат да ја објават вистината.

Додека медиумите молчат, не се само животните во неволја, туку и луѓето кои можат да се видат и слушнат на голем број снимки кои доаѓаат од Шангај, а кои ја покажуваат бруталноста на кинескиот комунистички терор.

Имено, неколку видеа на социјалните мрежи зборуваат за бруталната ситуација во која се нашле жителите на градот, кои се затворени до понатамошно известување и кои веќе неколку дена се гладни затоа што и оние кои доставуваат храна се заклучени, а кој има среќа да земе храна од државата, едноставно ниту таа не му е доволна.

Еве уште снимки од Шангај каде се слушаат крици на гладни луѓе.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!