vakcina nuspojavi

НУСПОЈАВИ ОД BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 СЕ ПРЕНЕСУВААТ НА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, ПОКАЖУВА ЕДНА СТУДИЈА

Дали вaкцинираните ги префрлаат нуспојавите од вaкцината за KOBИД-19 на невaкцинирани луѓе? „Здравствени експерти и проверувачи на факти“ велат дека ова е глупаво прашање.

Сепак, нова студија насловена „Доказ за аеросол трансфер на САРС-КоВ2-специфичен хуморален имунитет“ штотуку откри дека една форма на трансфер на нуспојави од вaкцината е всушност реална.

„Оценувањето на примероците на овој начин откри дека високиот интраназален IgG кај вaкцинираните родители е значително поврзан (р-вредност = 0,01) со зголемување на лог трансформираниот интраназален IgG gMFI од 0,38 кај децата од истото домаќинство.

Прво, научниците од Универзитетот во Колорадо погледнаа маски за лице што ги носеа вaкцинирани здравствени работници. Откриле дека овие работници ослободуваат антитела од вaкцинацијата против KOBИД-19, бидејќи некои од тие антитела останале заробени во маски и можеле да бидат откриени. Ова значи дека вaкцинираните луѓе буквално ги „исфрлаат“ антителата предизвикани од вaкцината против KOBИД-19.

Заинтересирани за ова, истражувачите погледнаа понатаму: тие ги споредија невакцинираните деца кои живеат со невакцинирани родители, со слични невакцинирани деца кои живеат со вакцинирани родители.

Шокантно, вакцинираните родители активно исфрлаа честички произведени од вакцината за КОВИД-19 врз нивните невакцинирани деца. Децата дури стекнаа „хуморален имунитет“ откако им беше пренесено од нивните родители. Не само што овој наод беше евидентен во податоците, тој всушност беше силно статистички значаен со p-вредност од 0,01. Ова не беше случајно откритие.

Останува да се објасни како и зошто тоа се случува.

 https://doi.org/10.1101/2022.04.28.22274443

Автори: Ross M. Kedl, Elena Hsieh, Thomas E. Morrison, Gabriela Samayoa-Reyes, Siobhan Flaherty, Conner L. Jackson, Rosemary Rochford

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!