ОД ДЕНЕСКА ВО БУГАРИЈА СЕ ОТФРЛА „BAKЦИНАЛНИОТ СЕРТИФИКАТ“

ОД ДЕНЕСКА ВО БУГАРИЈА СЕ ОТФРЛА „BAKЦИНАЛНИОТ СЕРТИФИКАТ“

Од 21 март е отфрлен условот за т.н. „зелен сертификат“ за сите активности и настани во Бугарија, досега ограничен, јави дописникот на МИА од Софија.

Од истиот датум, наставата на универзитетите ќе се спроведува со физичко просуство според распоред, бидејќи не се дозволени симултани практични или семинарски вежби на повеќе од 50% од групите, а нема да се дозволи мешање на групите.

Предавањата ќе се одржуваат со 50% исполнетост на салите.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!