voeno bioloska programa vo ukraina

ОТКРИЕНО! И ГЕРМАНИЈА СПРОВЕДУВА ВОЕНО БИОЛОШКА ПРОГРАМА ВО УКРАИНА

Документите го потврдуваат фактот дека Германија спроведува сопствена воено-биолошка програма во Украина, изјави претставникот на Русија во одделот на ОН во Женева, Генадиј Гатилов.

Според него, тоа претставува иста закана како и американските биолошки експерименти.

Претходно денеска руското Министерство за одбрана откри документи и ги наведе имињата на Американците кои, според нивните информации, учествувале во создавањето компоненти на биолошкото оружје во Украина.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!