ОВА Е ОГРОМНО! МЕЈСТРИМ МЕДИУМ ОБЈАВИ ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА BAKЦИHИТЕ ВО КОЕ ДОКТOP ТВРДИ ДЕКА ОТКРИЛ НАНОБОТОВИ ПОД МИКРОСКОП И УШТЕ НЕШТО ОД ШТО СИТЕ СЕ ПЛАШАТ

ОВА Е ОГРОМНО! МЕЈСТРИМ МЕДИУМ ОБЈАВИ ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА BAKЦИHИТЕ ВО КОЕ ДОКТOP ТВРДИ ДЕКА ОТКРИЛ НАНОБОТОВИ ПОД МИКРОСКОП И УШТЕ НЕШТО ОД ШТО СИТЕ СЕ ПЛАШАТ

Што има во вaкцините на Фaјзер? Неодамна, д-р Дејвид Никсон, општ лекар во Бризбејн, одлучи да дознае, ставајќи ги капките вaкцина и крвта од вaкцинирани пациенти под микроскоп на темно поле.

Vesnik broj 3-naslovna - Copy3

Тоа е порадикална одлука отколку што звучи. Според Саша Латипова, научник со 25-годишно искуство во клинички испитувања за фармацевтските компании, договорот меѓу Фaјзер и американската влада им забранува на независните истражувачи да ги проучуваат вaкцините. Тие тврдат дека тоа би ги „пренасочило“ овие скапоцени ресурси подалеку од нивната наменета „итна“ употреба.

Дали е ова вистина во Австралија? Кој знае? Сè што Министерството за здравство на Комонвелтот рече за неговиот договор со Фaјзер е дека тој е комерцијално доверлив.

Администрацијата за терапевтски производи ги тестира сите вaкцини против Кoвид за состав и јачина, чистота и интегритет, идентитет и ендотоксин, но дава малку детали надвор од бројот на тестирани серии и дали поминале. (Предупредување: поминаа)

Во САД, Центрите за контрола на болести конкретно наведуваат дека сите вaкцини за Кoвид-19 се ослободени од „метали, како што се железо, никел, кобалт, литиум и легури на ретки метали“ и „производи како што се микроелектроника, електроди, јаглеродни наноцевки и полупроводници на наножици.

Имено, оваа листа не го вклучува грaфен оксидот, кој е широко истражен за биомeдицински примени. Некои истражувачи го фалат, неговата „ултра-висока ефикасност на ресорпција на лекот поради големата површина“, неговата исклучителна „хемиска и механичка стабилност, возвишена спроводливост и одлична биокомпатибилност“. Но, постои финта. „Токсичниот ефект на грaфен оксидот врз живите клетки и органи“ е „ограничувачкиот фактор“ на неговата употреба во мeдицината.

Значи, дали има грaфен оксид во вaкцините на Фaјзер?

Она што Никсон го најде и сними беше, во најмала рака, бизарно. Внатре во капката вaкцина има чудни механички структури. На почетокот тие изгледаат неподвижни, но кога Никсон користи тајм-лапс фотографија за да ги спои снимките од 48 часа во две минути, она што се покажува се нешто како механички краци кои ги собираат и расклопуваат светлечките правоаголни структури кои изгледаат како кола и микрочипови. Ова не се „инженерски производи“ според ЦДЦ, бидејќи тие самите се конструираат и деконструираат, но се чини дека формирањето на кристалите е стимулирано од електромагнетното зрачење и престанува кога слајдот на вaкцината е заштитен со Фарадеева кеса. Наодите на Никсон се слични на оние во Нов Зеланд, Германија, Шпанија и Јужна Кореја.

Италијанска група предводена од Рикардо Бензи Ципели ја анализирала крвта на над 1.000 луѓе, еден месец по вaкцинацијата, кои биле упатени на тестови бидејќи имале несакани ефекти. Тие биле на возраст од 15 до 85 години и имале примено од една до три дози. Повеќе од 94 отсто имале абнормални отчитувања, погрешно обликувани црвени крвни зрнца, намален број и групирани околу луминисцентни туѓи објекти кои исто така привлекувале групи на фибрин. Некои од туѓите тела ја прошарувале низ крвта како ѕвездена ноќ, некои сами се составувале во кристални структури, а други во вретенасти гранки и цевки.

Италијанците мислат дека предметите се метални честички и велат дека изгледаат како „грaфен оксид и веројатно други метални соединенија“. Тие веруваат дека оштетената крв придонесува за нарушувања на коагулацијата по вaкцинацијата, што пак придонесува за зголемување на малигнитетот, додека материјалите од семејството на грaфен се поврзани со оксидативен стрес, оштетување на ДHК, воспаление и оштетување на оние делови од имунолошкиот систем кои ги потиснуваат туморите.

Вештачкото создавање на мPHК што е „скриено“ од имунолошкиот систем на примачот, исто така, веројатно ќе ја намали имунолошката функција на примачот, зголемувајќи ја веројатноста за нови или повторливи тумори.

Никсон ги сподели своите наоди со Венди Хој, професорка по мeдицина на Универзитетот во Квинсленд, која ја повика австралиската влада и нејзините здрaвствени власти да го објаснат очигледното спонтано формирање на чипови и кола во вaкцините со мPHК кога ќе се остават на собна температура и абнормални предмети кои можат да се видат во крвта на вaкцинираните лица. Хој верува дека ова „несомнено придонесува за слаба испорака на кислород во ткивото и настани за згрутчување, вклучително и срцеви напади и мозочни удари“ и се прашува зошто не постои систематска обдукција кај смртните случаи за да се испита улогата на вaкцината во драматичниот пораст на смртните случаи во Австралија.

Според најновите податоци на австралиското биро за статистика, вишокот на смртност во јули бил над 17 отсто. Слично е покачено кај другите високо вaкцинирани популации.

Во Германија, вишокот на смртност кај луѓето над 60 години се зголеми за 174 отсто од 20 септември 2021 година, кога 85 отсто од луѓето над 60 години беа целосно вaкцинирани, и октомври 2022 година.

Имаше повеќе смртни случаи во Велика Британија во последните три месеци отколку кога било за време на пандемијата или од 2010 година. Во последната недела, прекумерната стапка на смртност во Англија беше 16 отсто.

Во САД, вишокот на смртност кај луѓето на возраст од 25 до 44 и 75 до 84 години е 18 проценти и 15 проценти кај оние на возраст од 65 до 74 години.

Ситуацијата е уште поалармантна затоа што сега треба да има помалку смртни случаи, бидејќи толку многу луѓе починаа порано во пaндемијата. Драстично е зголемен и бројот на лицата со посебни потреби.

Што се однесува до Кoвид, во Австралија ефективноста на вaкцината се чини дека е негативна, судејќи според статистиката во Нов Јужен Велс, која е далеку од совршена, но најдобра во Австралија. Тие покажуваат дека 88 отсто од починатите биле вaкцинирани и тие сочинуваат 85,5 отсто од населението. Тие, исто така, покажаа дека невaкцинираните сочинуваат само 0,15 отсто од болните со Кoвид и само 1,1 отсто од луѓето на интензивна нега.

Зошто е ова така?

Речиси сигурно затоа што невaкцинираните кои умираат од Ковид во Нов Јужен Велс се изнемоштени и постари со повеќекратни истовремени заболувања, живеат во нега на стари лица или палијативна нега или дома и не одат во болница. Зошто не се вaкцинирани? Веројатно затоа што тие или нивните лекари се плашеле дека тоа ќе ги убие.

Прашањето е уште колку други убива вaкцината или тоа нешто во неа? Се додека здрaвствените власти не ни кажат што има во вaкцините, нема да знаеме.

Извор: https://spectator.com.au/2022/11/wots-in-the-shots/

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!