studija za pcr test

ОВА НЕ МОЖНО! – КАКО „ТРУДОТ ЗА ПЦР ТЕСТОТ“ НА ДРОСТЕН, ТРУД НА КОЈ СЕ ЗАСНОВА KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА БЕШЕ ПРЕГЛЕДАН, ОБЈАВЕН И ОБРАБОТЕН ЗА САМО ЕДЕН ДЕН!

Трудот „Корман-Дростен“, објавен од Eurosurveillance, кој тврдеше дека открил нов тест за КОВИД-19 (или САРС-СОВ-2), беше фатално погрешен. Навистина, трудот објавен во јануари 2020 година беше толку погрешен што авторите немаа ни вирус за да го тестираат нивниот нов тест. Прашањето е – како знаеле дека тоа функционира? Работата на Дростен за ПЦР била прегледана, објавена и обработена во само еден ден, па како е тоа можно?!

Подолу ќе опишеме како треба да изгледа редовен процес.

Нормален процес:

Потребни ви се две или три лица вкупно за рецензирање, што значи дека треба да контактирате помеѓу 10 и 20 луѓе. Ова обично трае 1, 2, 3 недели или подолго.

Потоа треба да пишуваат повратни информации за научната работа, која често трае недела или две.

По повратната информација, авторот треба да напише рецензија. Речиси е невидено трудот веднаш да биде прифатен.

Тогаш трудот оди кај човекот што го подготвува за печатот, кој става сè во формат на списание и испраќа прашања до уредниците за да ги проверат цитатите.

Кога ќе се одговори на овие барања, трудот се става во формат на списание, а ПОТОА се објавува.

Д-р Сајмон Годек: „Сите овие чекори не можат да се направат во рок од 24 часа бидејќи има и ноќ кога луѓето спијат. Потоа зборуваме за 12 часа, сето ова се случи во еден ден. Невозможно е!”

Ама ова платениците од Вистиномер нема да го проверат…

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!