cirkus 19

ПОЧНУВААТ СУДСКИТЕ ПРОЦЕСИ ПОРАДИ НЕСАКАНИТЕ ЕФЕКТИ ОД BAKЦИНАТА

Пишува: д-р Александар Љубиќ

Додека целото внимание на јавноста е насочено кон војната, можната енергетска криза и можниот недостиг на храна, зад завесата се уште се одржуваат циркуски претстави за Кoвид 19.

Најновата и најважна вест за циркусот сега ни доаѓа од Германија.

Првата мисла кога ќе се спомене Германија е тиранијата што се спроведува врз луѓето под медицинска маска во последните 2 години.

Овој пат, пак, циркуските вести кои доаѓаат од Германија се многу оптимистички и корисни за луѓето ширум светот.

Станува збор за тоа дека адвокатската канцеларија Rogert & Ulbrich веќе неколку месеци прибира случаи на сомнителна или веќе потврдена штета од „вaкцинација“.

Оваа адвокатска канцеларија е позната по својата водечка улога во гонењето на скандалот со дизел моторите, а беше инволвирана и во тужбата против Фолксваген, па тоа е сериозна приказна.

Сè започнало кога раководителот на студијата во Берлинската Charite, д-р Харалд Матес, претпоставил дека бројот на сериозно оштетените луѓе од „вaкцинацијата“ е 40 пати поголем од пријавениот.

Официјалните податоци велат дека стапката на сериозни несакани ефекти е 0,02 проценти, додека д-р Харалд Матес вели дека е 0,8 проценти (запомнете, стапката на смртност од „новиот“ вирус е помала од 0,2 проценти).

Последиците од „вaкцинацијата“ веќе се јавуваат на германската државна телевизија, а горенаведените адвокати проценуваат дека на секои стотина вaкцинирани се сериозно оштетени.

Адвокатите велат дека најчести случаи се тромбоза, миокардитис и силни главоболки кои подоцна се проследени со болки во мускулите и зглобовите.

Што се однесува до самото докажување на штетата, велат дека е потребно да се направи комплетна крвна слика во која ќе се идентификуваат одредени маркери кои се карактеристични за „вaкцинацијата“, како Th1 и Th2 статус и нарушување во работата на НК клетките.

Кој ќе ја сноси одговорноста за штетата предизвикана од „вaкцинацијата“?

Можни се 3 опции.

Фармацевтските компании што ги создадоа „вакцините“ веројатно нема да одговараат затоа што самите држави ги ослободија од судски постапки, а луѓето со потписи ја симнаа и одговорноста од нив пред „вaкцинирањето“.

Тие единствено би можела да имаат штета само доколку се докаже дека имало прикривање на несакани реакции на испитаниците на тестовите.

Државите би можеле да платат компензација доколку ја префрлат одговорноста од фармацевтските компании на себе или ако тоа е добра волја на самите држави.

Германија конкретно нема да биде одговорна за задолжителната вакцинација во германското здравство, бидејќи вакцинацијата е сè уште изборна, постои слобода на избор бидејќи персоналот има можност да го смени работното место (да работи во друга професија).

Третата опција е најверојатна.

Велат дека можно е да се преземат мерки против персоналот кој се занимавал со вакцинација (професија) бидејќи нивна должност е целосно да им ги објаснат на луѓето ризиците и можните несакани ефекти од „вакцинацијата“.

Исто така, здравствените работници, во зависност од тоа за која „вaкцина“ станува збор, имаа обврска да им кажат на луѓето дека некои извештаи за ефикасноста и безбедноста на „вакцината“ ќе бидат познати дури на крајот на 2023 година.

Се чини дека оние кои најмногу придонесоа за реализација на проектот циркус 19 на крајот ќе бидат изневерени од самите циркуски идеолози бидејќи тешко дека за се ќе бидат обвинети државите и фармацевтските компании, всушност е сосема неверојатно дека идеолозите на големото ресетирање ќе се обвинат себеси да гонат.

Фармацевтските компании само правеле производи, не можат легално да ги рекламираат, не можат да ги препишуваат и да ги даваат на пациентите. За тоа е „професијата“, па според германските адвокати, многу е можно ситуацијата да се сврти, а бидејќи се повеќе се објавуваат информации за последиците од „вакцинацијата“, многу лесно може да се случи медиумите што ја промовираше професијата почнете да ја напаѓате.погласно отколку што ја фалеле.

Циркусот 19 е дел од големото ресетирање во кое треба да се ресетира и медицината. Пландемијата покажа дека лекарите може да се заменат и со вештачка интелигенција, всушност лекарите овозможија да испадне така бидејќи мислењето на лекарот беше заменето со лажен pcr тест (уредот што прави pcr припаѓа на роботи), довербата помеѓу лекарите и пациентите беа заменети со QR кодови (кои читаат роботи, компјутери), а протоколите (наредбите) можат ефикасно да се извршуваат од роботи.

Затоа треба да бидете многу внимателни бидејќи постои шанса на крајот човештвото да го спасат истите луѓе кои го тероризирале, но со помош на некои нови ликови, а резултатот на крајот да биде ист: ние нема да има ништо и нема да ни се допаѓа.

Ситуацијата полека се менува, претпазливоста е најважна во моментов.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!