ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЗАСТРАШУВАЧКИОТ ПОМОР НА МЛАДИ СПОРТИСТИ - ПРЕКУ 1.000 „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛЕ ЗА САМО 15 МЕСЕЦИ (ВИДЕО)

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЗАСТРАШУВАЧКИОТ ПОМОР НА МЛАДИ СПОРТИСТИ – ПРЕКУ 1.000 „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛЕ ЗА САМО 15 МЕСЕЦИ (ВИДЕО)

Со месеци пишувам за страшната мака на младите спортисти на нашиот портал. Ги има толку многу што практично веќе не е новост и станува тешко да се сфати сè. Но, некој се потрудил, па во едно видео ги собрал сите тие одлични извештаи за „ненадејно починатите“ млади спортисти.

Ова е периодот од март 2021 до 16 јуни 2022 година – ги има над 1.000, што е повеќе од 2 дневно! Оваа неверојатна компилација трае час и 24 минути! Причините за смртта се претежно срцева слабост, а просечната возраст на починатите спортисти е 23 години!

Сите знаеме дека тоа не е и не може да биде нормално, и знаеме дека не случајно тоа се случува во исто време кога се воведуваат експериментални мPHК вaкцини за Кoвид 19.

Човештвото минува низ ужасен геноцид, а секој што не верува во тоа, само покажете му го ова видео.

А ние само би додале дека ова видео е направено од некој од англиското говорно подрачје и најчесто има примери од САД и Британија. Ако собраа 1000 од нив, обидете се да замислите каде се другите спортисти од нашите краишта, германските, шпанските, француските, а не пак оние од кинеското или индиското или руското говорно подрачје…

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!