ПОРАНЕШЕН ПРОМОТОР НА BAKЦИНАЦИЈАТА: „СО BAKЦИНАТА УБИВАМЕ 117 ДЕЦА ЗА ДА СПАСИМЕ МОЖЕБИ 1 ЖИВОТ! 150.000 ЛУЃЕ СЕ УБИЕНИ ОД BAKЦИНАТА!“

ПОРАНЕШЕН ПРОМОТОР НА BAKЦИНАЦИЈАТА: „СО BAKЦИНАТА УБИВАМЕ 117 ДЕЦА ЗА ДА СПАСИМЕ МОЖЕБИ 1 ЖИВОТ! 150.000 ЛУЃЕ СЕ УБИЕНИ ОД BAKЦИНАТА!“

Стив Кирш, американскиот милионер кој на почетокот беше промотор на вaкцинацијаата за кoвид 19, се чини дека ја увиде реалноста и користејќи сопствени пресметки на објавените официјални научни студии на Фaјзер, изнесува навистина шокантни податоци:

„Сега, сите знаеме преку испитувањето на Фaјзер што беше објавено во медицинската литература дека умреле повеќе луѓе кои ја примиле вaкцината, отколку оние кои добиле плацебо.

Со други зборови, вaкцината убила повеќе луѓе отколку плацебото. Сега, не треба да функционира така за вaкцина, нели? Вaкцините треба да спасуваат животи. Но, всушност, во клиничкото испитување, повеќе луѓе умреле кои го добиле „лекот“ отколку што не го добиле „лекот“.

А причината е затоа што клиничкото испитување покажа дека можете да спасите еден живот на секои 22.000 луѓе кои ја добиле вaкцината за KOBИД. Сепак, повеќе луѓе кои ја добиле вaкцината умреле од различни причини. Починале од вaкцината.

Но, видете, сите се фокусирани на тоа колку животи можеме да спасиме од KOBИД и не се фокусирани на тоа колку смртни случаи биле предизвикани од вaкцината.

Така направив пресметка.

Па, излегува дека кога ќе кажете дека спасувате по едно лице на секои 22.000 луѓе што ги вбризгувате, тоа значи дека вaкцините спасија 10.000 животи во текот на една година. 10.000 животи. Сега, годишно умираат 3 милиони луѓе. Штотуку спасивте 10.000 животи. Секоја чест. Тоа е грешка во заокружувањето. Ја превртевме оваа земја за да спасиме само 10.000 животи. Но, ние всушност не спасивме 10.000 животи. Затоа што кога ќе ги погледнете различните бројки и ќе ги погледнете на дванаесет различни начини, ќе дојдете до најмалку 150.000 луѓе кои биле убиени од вaкцината.

Нема друго објаснување. Значи, убивте 150.000, за да спасите можеби 10.000 животи. И тоа е ако вистинската варијанта одговара на вaкцината, што не е случај сега.

И за децата, патем, ризикот е уште поголем. Убиваме 117 деца за да спасиме еден живот,“ завршува Кирш.

Погледнете ја неговата изјава во оригинал на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!