ПОРАШЕНШНИОТ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАЈЗЕР, Д-Р МАЈКЛ ЈИДОН: „ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, АКО ЈА ВОСПОСТАВАТ НИВНАТА КОНТРОЛА ЌЕ ЧЕКААТ ДА УМРЕТЕ ОД ГЛАД!“ (ВИДЕО)

ПОРАНЕШНИОТ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАЈЗЕР, Д-Р МАЈКЛ ЈИДОН: „ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, АКО ЈА ВОСПОСТАВАТ НИВНАТА КОНТРОЛА ЌЕ ЧЕКААТ ДА УМРЕТЕ ОД ГЛАД!“ (ВИДЕО)

Заборавете на протестите: ако ја постават својата контролна мрежа, ќе ве чекаат да гладувате

Др. Мајк Јидон, инаку поранешен потретседател и главен научник на Фајзер задолжен за вакцините, во својата најнова изјава шокира дури и повеќе од она на што навикнавме:

„Само замислете како луѓето го водат ова и како тоа води до една т.н. мрежа – Целосен систем за контрола на движењето, изборот и потрошувачката.

Што ќе се случи ако тие навистина сакаат да ја намалат популацијата откако ќе го контролираат целиот ваш живот со овие механизми?

Заборавете на протестите. Што ќе се случи ако мислите дека ви треба вашиот вакцинален сертификат за да добиете храна, што веќе го правите во одредени земји?! Со среќа ако сакате да протестирате; тие само ќе чекаат да умрете од глад.

Затоа имаме да ја запреме контролната мрежа бидејќи мислам дека можеме да преживееме сѐ друго, но не можеме да го преживееме тоа“.

Погледнете ја неговата целосна изјава на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!