ПОЗНАТИОТ АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ ЈАВНО ЗА BAKЦИHATA: „НИКОГАШ НЕ СМЕЕВМЕ ДА УПОТРЕБИМЕ ВАКОВ ГЕHEТСКИ ПРОДУКТ ШТО ИМА МОЖНОСТ ДА ГО ПРОМЕНИ ЧОВЕКОВИОТ ГEH!“ (ВИДЕО)

ПОЗНАТИОТ АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ ЈАВНО ЗА BAKЦИHATA: „НИКОГАШ НЕ СМЕЕВМЕ ДА УПОТРЕБИМЕ ВАКОВ ГЕHEТСКИ ПРОДУКТ ШТО ИМА МОЖНОСТ ДА ГО ПРОМЕНИ ЧОВЕКОВИОТ ГEH!“ (ВИДЕО)

Еден од најпознатите американски и светски кардиолози, д-р Питер Меккулох (Pеter McСullоugh), човек кој беше и сѐ уште е еден од ретките кој реши да и застане на патот на фaрмацевтската мафија, повторно шокира со својата најнова изјава за вистинската природа на т.н. вaкцини:

„Никогаш не требаше да даваме масовно произведени генетски производи кои би можеле да го променат човечкиот геном преку обратна транскрипција. Епска грешка. Не можеме да го вратиме геномското вметнување во мозаикот од соматски/герминални клетки на кои им бил вметнат „LNP“ (липидна наночестичка) со Спајк протеински код“.

Погледнете ја неговата изјава во видеото во продолжение:

И сега повторно некој поединец со образование од АСУЦ или ЕМУЦ или некое друго средно училиште (притоа несакајќи да ги навредам овие стручни струки), ќе си дозволи да на нашата вест, односно на изјавата на еден доктор, професор, светски познат и ПРИЗНАТ специјалист кардиолог и човек со над 40 годишно искуство во областа на медицината, ѝ залепи етикета како „лажна“…

Епа повторно, СРАМ и АРАМ да ви парите што ги земате.

Ќе дојде време кога ние ќе ве тужиме вас! И тоа за многу брзо.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!