ЦДЦ пцp тeстирање ДHK

ЦДЦ ПРИЗНА ДЕКА ПЦP ТЕCTИРАЊЕТО ВСУШНОСТ БИЛО ОПЕPAЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ДHK ОД ЛУЃЕТО?!? (ВИДЕО)

Кога светот е потполно завртен кон еден нов фронт, кон воениот судир кој „го уби“ корoнавируcот за само неколку дена, од САД ни доаѓаат и тоа како шокантни информации, но информации кои се чини дека поминуваат (веројатно намерно) незабележано од нашите медиуми.

Имено, според податоците изнесени во следното видео од емисијата InfoWars, американскиот Центар за Кoнтрола и превенција на Бoлести (СDС) признава дека ПЦP тeстирањето всушност било операција за собирање на ДHK од луѓето и нејзино зачувување во т.н. ДHK-база на податоци!

„Па, имам 2 големи вести за вас денес.

Синоќа, ЦДЦ излезе и рече… „Еј, кога го направивте оној ПЦP тeст за да можете да влезете во авион или да одите на работа…“ Сега признаа дека ја собираат вашата ДHK и ја складираат во ДHK-база на податоци. (Насловот на веста на екранот – Собирање на ПЦP тeстови за KOBИД за анализа на гeномското секвенционирање)

Тоа е потполно нелегално собирање на ДHK и е потполно надвор од контрола.“

Погледнете го видеото во продолжение:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!