ПРОЧУЕНИОТ Д-Р ВЛАДИМИР ЗЕЛEHKО Е ВО ТЕШКА СОСТОЈБА, ПРЕФРЛЕН НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА - СПАСИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ ОД KOBИД ТИРАНИЈАТА

ПРОЧУЕНИОТ Д-Р ВЛАДИМИР ЗЕЛEHKО Е ВО ТЕШКА СОСТОЈБА, ПРЕФРЛЕН НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА – СПАСИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ ОД KOBИД ТИРАНИЈАТА

Познатиот д-р Владимир Зeленко, лекар кој со својот познат „Зeленко протокол“ спаси милиони животи за време на пaндемијата на Кoвид, како и човек кој активно се бореше против кoвид тиранијата и Новиот Светски Поредок, е во критична состојба и оваа недела беше префрлен на интензивна нега.

Според магазинот Yeshiva World, д-р Зeленко веќе некое време се бори со сериозен случај на прогресивен рак. Во едно неодамнешно видео, тој објави дека туморот е пронајден на горната десна комора на неговото срце, а згрутчувањето на крвта се наоѓа над туморот.

Во 2020 година, д-р Зeленко разви протокол кој вклучуваше профилакса, рана интервенција и третман на високоризични пациенти со KOBИД 19. Неговиот план за лекување вклучуваше цинк, ниски дози на хидроксихлорокин и азитромицин. Тој е познат како „Протоколот на Зeленко“.

Неговиот протокол е пријавен дека има 99% успех кај пациенти со висок ризик.

Д-р Зeленко тврдеше дека неговиот режим е „дар од Бога како одговор на тиранијата“.

Светскиот експерт зборуваше за неговата ситуација од болничкиот кревет претходно овој месец.

Нашите молитви се со д-р Зeленко, неговото семејство и пријателите во овој момент.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!