ПРОСЛЕДЕТЕ ПРЕД ДА БИДЕ ИЗБРИШАНО! ПРВ ГЕРМАНСКИ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА СТАПКАТА НА РАЃАЊЕ ПО ВОВЕДУВАЊЕТО НА BAKЦИHИTE ЗА KOBИД 19: МАСИВЕН СИГНАЛ ЗА НЕПЛОДНОCT!!!

ПРОСЛЕДЕТЕ ПРЕД ДА БИДЕ ИЗБРИШАНО! ПРВ ГЕРМАНСКИ ОФИЦИЈАЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА СТАПКАТА НА РАЃАЊЕ ПО ВОВЕДУВАЊЕТО НА BAKЦИHИTE ЗА KOBИД 19: МАСИВЕН СИГНАЛ ЗА НЕПЛОДНОCT!!!

„Ова е огромен безбедносен сигнал за неплодноcт. ПРВИОТ извештај на Германија за наталитетот од воведувањето на вaкцината за кoвид 19… Запомнете дека податоците за наталитетот доцнат 9 месеци. Ако следниот квартал е полош, ова е Деца на мажите (Children of Man) сценарио.“ Во овој холивудски филм, децата едноставно престануваат да се раѓаат…

За годините 2011-2021 просечниот број на раѓања е 63.911 за кварталот јануари-март, со стандардна девијација од 1015.

Падот во 2022 е на неверојатни и никогаш пониски 54.871 раѓања, или со стручна терминологија ова е настан наречен „9 сигма“, однонсо екстремно редок феномен.

За да се случи пад на наталитетот од 9 сигма (екстремен пад) во периодот јануари-март 2022 година, мораше да се случи нешто драматично за да се запрат бременостите од март до јуни 2021 година.

Се прашувам што би можело да биде тоа? Дали паровите биле депресивни? Сакате да се преселат? Премногу зафатени?…”

Во следните денови ќе ви ги прикажиме официјалните статистики и од други европски држави… ПОЛОШО е отколку во Германија!!! Само се надеваме дека оваа вест нема „да ја прелее чашата“ и непријателот конечно да реши да го затвори можеби единствениот портал во Македонија кој, барем се обидува да ги отвори вашите ширум затворени очи…

Извор на официјалните германски податоци

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!