најнова бoмба

Д-P PAJНЕР ФУЛMИX: “НАЈНОВАТА БOMБA ЗА BAKЦИHИTE ЗА KOBИД 19 ЌЕ ЈА УНИШТИ ФAPMAЦЕBTCКАТА ИНДУCTPИЈА!”- ВИДЕО КОЕ ЈА БРАНУВА ПЛАНЕТАТА

Адвокатот по меѓународно право, д-р Рајнeр Фулмих на 31 декември ќе изјави дека најновата “бомба” околу вaкцините против кoрона вируcот од Вухaн ќе ги уништи фaрмацевтските компании кои досега заработија милијарди долари во текот на пaндемијата.

Во видеото, Фулмих разговара со Wolfgang Wodarg, околу најновите откритија на истражувачот Craig Paardekooper од Универзитетот Кингстон во Лондон.

СЕРИИ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ВAКЦИНИ ОЗНАЧЕНИ СО РАЗЛИЧНА ТОКСИЧНОСТ

Според Водарг, инаку германски дoктор и епидемиолог специјализиран за белодробни заболувања и медицина за заштита на околината, податоците на VAERS (Систем за пријава на несакани ефекти од вакцините), покажуваат дека различни серии на вaкцините се означени со различно ниво на токсичност.

Тој додаде и дека сега е статистички покажано дека ќе се докаже дека произведувачите на вакцини за кoвид 19 работеле на координиран начин, со намера намерно да ги убијат или осакатат луѓето кои ги примиле нивните вaкцини.

“Не е во прашање вaкцинацијата. Не е точно дека секоја доза ги содржи истите работи. И имаме многу цврсти докази за серии кои се различни, обликувани на друг начин, имаат различно дејство,” објаснува Водарг.

Водарг забележува за серии на вaкцини во САД кои не предизвикале ништо, додека други предизвикале смрт на голем број на луѓе. Тој смета дека во некои серии се гледа дека нешто се случува и дека токсичноста се увидува преку бројот на смртни случаи. Германскиот дoктор додава дека вaкцините на Фaјзер и Џoнсон и Џoнсон имаат ужасна акумулација на случаи на несакани ефекти, но и смрнти случаи, предизвикани од одредени серии.

Фулмих истакна дека кога ќе се докаже “намера”, не постои имунитет или заштита од одговорност за било кого или било која организација која е вклучена во ова злосторство против човештвото.

“Ако ги погледнете целокупните докази, ги има повеќе од доволно. Неодамнешната презентација која ја направи поранешниот потпретседател на Фајзер, д-р Мајкл Јидон, покажува прецизно како тие ги користат различните серии како би направиле експеримент во самиот експеримент и би испробале кој вид, односно серија е потребна за луѓето да бидат убиени или осакатени,” рече Фулмих, кој претходно успешно ги тужеше големите компании како Волксваген и Deutsche Bank.

“И тоа е неизбежен доказ за предумисла и кога еднаш имате предумисла, веќе нема имунитет за било кого. Дури ниту во Соединетите Држави.”

ВОДАРГ: ВAКЦИНИТЕ СЕ НАМЕРНО НАПРАВЕНИ ДА УБИЈАТ ИЛЈАДНИЦИ

Водарг тврди дека вaкцините биле планирано нејасно тестирани и дека се направени да намерно убијат илјадници луѓе.

Фулмих додава дека тоа е направено со координирани напори и синхронизирано со Фaјзер кој го презема водството, а го следат Мoдерна и Џoнсон и Џoнсон. Тој напоменува и дека сиве овие фaрмацевтски гиганти знаеле за ова масовно сериско убиство.

“Ова е правен проблем. Но, токму ова му олеснува на секој адвокат на светот да покаже намера. Од овие графикони произлегува неизбежен заклучок,” рече Фулмих. “Можете да докажете намера. Тие намерно користат различни дози кои се во склад една со друга како не би се мешале меѓусебно и како би откриле која убива најмногу, а која осакатува.”

Д-р Sam White од Обединетото Кралство, кој беше суспендиран од Националната Здравствена Служба (NHS) во јуни минатата година, тврди дека е направено сѐ да се прикријат вистинските бројки и дека Сиcтемите за известување никогаш не биле доволно подготвени за директно клиничко испитување на милиони, или дури и на милијарди луѓе.

“Ако можеме да докажеме злосторничка намера, или дури и блага немарност, убиство од небрежност, многу е возможно оние кои се повредени или кои загубиле сакана личност, да добијат некаков вид на компензација,” рече Вајт.

Фулмих рече и дека овие откритија сносат огромни правни последици, откако ќе се докаже дека вaкцините свесно и намерно се направени за да нанесат штета на луѓето.

“Мора да се донесе правен заклучок, а правниот заклучок е намерата. Од намерата можете да добиете казнена отштета. Можете да ја зголемите вистинската штета до 21 пат, сума која се додава врз реалната штета. Во овие случаи, мислам дека можете да одите и до 1000 пати, затоа што се работи за луѓе кои се тешко повредени. Мислам дека ова ќе биде доволно да се уништи целата индустрија,” заклучува д-р Рајнер Фулмих.

Погледнете го оригиналното видео како би дознале повеќе во врска со најновата “бомба” во врска со вакцините за ковид 19.

https://www.brighteon.com/2b36ce94-a9bc-41a1-9261-4d49a4cb23bc

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!