РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Рон ДеСантис, гувернерот на Флорида кој беше еден од ретките кои јавно се спротивставија на кoрона хистеријата во измиантите 2 ипол години и кој беше лесно резибран на нов мандат на неодамнешните избори во САД, сега јасно застанува на патот на глобалистичката агенда на Светскиот Економски Форум и Клаус Шваб.

Vesnik-broj-4-naslovna-1-Copy4

“Сакам да не ни се наметнуваат вредностите од Давос, туку од места како Дестин и Данедин каде што пораснав.

Работите како Светскиот економски форум, тие политики се мртви веднаш по пристигнувањето во државата Флорида.

Ние нема да одиме по тој пат,“ јасно изјави ДеСантис.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!