СЕ УКИНУВААТ КОВИД-МЕРКИТЕ?! ВЛАДАТА ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 30-ТАТА СЕДНИЦА

СЕ УКИНУВААТ КОВИД-МЕРКИТЕ?! ВЛАДАТА ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 30-ТАТА СЕДНИЦА

Владата денеска, ќе ја одржи 30-тата редовна седница преку видео конференциска врска.

-За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 11:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување, информираат од Владата.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!