доволно да не пробуди

ШЕФОТ НА ФAJЗEP АЛБEPT БУPЛA НА 1 АПРИЛ ГОДИНАВА: “НАШАТА BAKЦИHA Е 100% ЕФИКАСНА ВО ПРЕBEHИPAЊЕ НА СЛУЧАИТЕ СО KOBИД 19!” – САМО ОВАА ВЕСТ Е ДОВОЛНА ДА СИТЕ ВЕ ПРОБУДИ ЗА САМО ЕДЕН МИГ!

И не, апсолутно не покажуваме некакви независни научни студии, ниту изјави од лица кои со години се борат со фaрмaкo-мaфијaтa, од типот на Poберт Кeнeди Јуниор. Не зборуваме ниту за некоја најнова изјава на некои познати доктори, кои сепак се противат за кампањата за масовна вaкцинaциjа и укинување на нашите човекови права.

Зборуваме за официјална изјава, односно официјално тврдење на самиот шеф на Фaјзep, Aлбepт Буpлa. Тој својот став искажан на Твитер дури и го темели на своевидна студија, односно анализа.

Така, на 1 април 2021, ќе напише:

“Возбуден сум да ги споделам ажурираните анализи од нашата научна студија во Фаза 3 со Биoнтeх, која исто така покажа дека нашата вaкцинa за кoвид 19 е 100% ефикасна во превенирањето на случаите со кoвид 19 во Јужна Африка. 100%!”

Погледнете го и фото-доказот во продолжение.

Дали во овој свет во кој постојат милијарди и милијарди чудни законски прописи, мерки, наредби и одлуки, според кои се регулира и секој сантиметар од вашиот движен и недвижен имот, но и вашето однесување, сепак постојат и такви законски прописи според кои, овој (сега потврден) лажливец, ќе одговара пред целокупната планетарна јавност и тоа за можеби најголемата измама во историјата на човештвото?!

Зарем ова не е доволно да сите се пробудиме?

Можеби т.н. факт-чекери ќе кажат нешто за ова?

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!