dokaz fajzer

ЗАРЕМ И ОВА ЌЕ ГО ПРЕМОЛЧИТЕ И ЌЕ ДОЗВОЛИТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ НЕЧИЈ ЕКСПЕРИМЕНТ?! СЛУЖБЕН ДОКУМЕНТ ДОКАЖУВА ДЕКА ФAЈЗEP ЕКСПЕРИМЕНТИРА НА ДЕЦАТА БЕЗ ВАШЕ ЗНАЕЊЕ!

Документот кој ќе ви го прикажеме се наоѓа на службените страници на американската FDA (Администрација за храна и лекови) и е изработен од страна на Фајзер. Ова претставува доказ дека Ковид вакцините се експериментални, а што во случајов е најлошо, се работи за вакцини за деца. Значи докторката Маркотиќ била во право кога признала дека всушност се експериментира на децата.

Целиот документ може да го најдете на овој линк, тоа се службените страни на FDA.

Клучниот дел се наоѓа на 11 страна, означен со црвена рамка.

covid experiment

Таму пишува: ”Бројот на учесници во тековната програма за клинички развој е премногу мал за да ги открие сите потенцијални ризици од миокардитис поврзани со вакцинацијата. Долгорочната безбедност на вакцината за Ковид-19 ќе се проучува кај учесници на возраст од 5 до 12 години преку 5 студии за безбедност по одобрувањето, вклучително и 5-годишна последователна студија за да се процени долгорочната застапеност на миокардитис/перикардитис по вакцинацијата.

Понатаму, со други зборови, Фајзер сам признава дека вакцината не е тестирана до самиот крај, дека е експериментална, а потенцијалните ризици од миокардитис и перикардитис се непознати. Тие велат дека ќе ги следат вакцинираните деца 5 години по вакцинацијата за дури тогаш да можат да ги утврдат овие ризици.

Не е потребно да се додаде ништо повеќе.

ЗАРЕМ И ОВА ЌЕ ГО ПРЕМОЛЧИТЕ И ЌЕ ДОЗВОЛИТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ НЕЧИЈ ЕКСПЕРИМЕНТ?!

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrtcom/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!