строго доверливо

ШОК, ИСПЛИВА ОФИЦИЈАЛНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД САМИОТ ФAJЗЕP: 3% ОД ЛУЃЕТО КОИ ЈА ПРИМИЛЕ НИВНАТА BAKЦИHA ПОЧИHАЛЕ КАКО ДИРЕКТНА ПОСЛЕДИЦА ОД ИСТАТА!!!

Кога се разоткриваат строго доверливи документи, тоа често не значи дека во нив се кријат тајни кои би можеле да ја извадат планетата од својот колосек, но понекогаш се случува токму тоа.

Деновиве беше разоткриен “таен” документ од фармацевтскиот гигант Фајзер, документ во кој, во неколку наврати, јасно стои дека строго се забранува негово обелоденување на јавноста и им припаѓа исклучиво ним и на нивните соработници, како и на регулативните тела одговорни за лиценцирање на нивниот продукт, односно вакцината.

Како што гледате тоа, на наше огромно задоволство, веќе не важи.

Имено, дојдовме (не ние лично, веројатно нашите колеги од преку океанот) до документ насловен како КУМУЛАТИВНА АНАЛИЗА НА НЕСАКАНИТЕ ЕФЕКТИ ПРИСУТНИ ПО АВТОРИЗАЦИЈАТА ЗА УПОТРЕБА НА ВАКЦИНАТА.

Бројките, според самиот Фајзер, се во најмала рака застрашувачки.

42.086 учесници во клиничките студии и дури 1223 смртни случаи. Преведено во проценти, се работи за стапка на смртност од неверојатни 3% (2.9%), и тоа како директна последица од самата вакцина.

Инаку, колку за споредба, реалната стапка на смртност од ковид (вклучувајќи ги и асимптоматските случаи) е околу 0.20%.

Според овие бројки, имате 15 пати поголеми шанси да починете од вакцината на Фајзер, отколку од самиот корона вирус, неколку дена по заразувањето.

Оваа документација содржи многу други неверојатни информации и бројки кои ќе ги соопштиме во некоја од следните статии, откако најпрвин темелно ќе ги анализираме.

Само да ве информирам што да очекувате: за 9400 луѓе кои ја примиле нивната вакцина, Фајзер НЕ ЗНАЕ што се случило. Преточено во проценти, Фајзер не знае или одбива да даде информации за неверојатни над 22% од своите испитаници!

Документов содржи и информации околу процентуалната застапеност на несаканите ефекти, кои исто така ќе ги обработиме во една од следните статии.

Целиот документ во оригинал, можете да го погледнете на следниот линк:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Дали овие информации (секако, доколку се покажат како 100% релеванти) се доволни за некој да заврши во затвор поради злосторства против човештвтото?

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrtcom/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!