ШОКАНТЕН ИЗВЕШТАЈ НА СТУ ПИТЕРС - БЕБИЊАТА НА BAKЦИНИРАНИТЕ МАЈКИ МАСОВНО УМИРААТ (ВИДЕО)

ШОКАНТЕН ИЗВЕШТАЈ НА СТУ ПИТЕРС – БЕБИЊАТА НА BAKЦИНИРАНИТЕ МАЈКИ МАСОВНО УМИРААТ (ВИДЕО)

Пред да го погледнете ова интервју, мораме да ве предупредиме, бидејќи ако имате душа, можеби е тешко да се гледа. Познатиот американски автор Сту Питерс пред камери донесе мeдицинска сестра која работела во породилиште и гинеколог.

Во видеото тие зборуваат за тоа што се случува во нивните болници. Мeдицинската сестра вели дека само овој месец во нејзината болница имало 22 мртвородени деца (инаку во просек претходно имало од 1 до 2 месечно) и дека проверила – сите мајки биле вaкцинирани со мPHК вaкцини за Кoвид 19.

После тоа добила мејл од болницата дека изгледа дека овој тренд ќе продолжи и дека ќе има сѐ повеќе смртни случаи на бебиња. Од болницата не ја кажуваат причината за ова, но велат дека ќе треба да се донесат нови политики во врска со овие настани (како да им се каже на родителите, како да се отстрани мртвото тело итн.)

Во разговор со колегите сфатила дека нема поента, сите се вaкцинирани и не сакаат ни да помислат дека ова може да се случува токму поради таа причина. Затоа велат дека бебињата умираат поради пестициди во храната, загадена вода и слично. Се чини дека вaкцинираните не сакаат ни да ја признаат можноста дека вaкцината е виновна.

По неа, во разговорот се приклучува и д-p Џејмс Торп, кој исто така презентира запрепастувачки податоци од неговата пракса и колеги со кои контактира кои исто така забележуваат голем пораст на смртноста кај новороденчињата.

Можеме само да заклучиме дека глобалниот план на манипулаторите за намалување на населението повеќе не е заговор. Денес, на најглупавите меѓу нас веќе им е јасно дека ова е масовно глобално злосторство на депопулација, сто пати полошо од Холокаустот. И засега сѐ оди според планот.

Сè што ни преостанува е да ја споделиме оваа информација со надеж дека ќе спасиме барем неколку животи, иако за повеќето е веќе доцна. Но, од нас зависи и да ги повикаме на одговорност сите оние кои промовираа експериментални мPHК вaкцини за Кoвид, дури и не уценуваа да ги земеме. Душите на тие луѓе сигурно одат во пеколот, но наше е да ги казниме и во овој живот.

Погледнете го видеото со преводот и повторно ве предупредуваме, ова е тешко за слушање.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!